Isnin, 9 Mei 2011

MASITAH yang nak hadiah jam untuk besday die..Demand sungguh

Minah ni dengan yakin nak jam tangan sebagai hadiah harijadik beliau... wah wah wah.. ni ayat die ek

"HADIAH TAHUN NI TAK NAK BANTAL/BEBER/BOTOL SUSU..tapi nak JAM! HEHEHE.."



Ni lah budak pepel nyer..Eh bukan! ni kartun die je.. Masitah dengan kartun tak banyak beza, kira halal lah..hahaha (mahap kakak)


Ni je jam yang die nak? Bagusss... Senang kerja aku..hahahaha..aku sukaaaa, aku sukaaaaa... Korang tak caye bace sendirik dekat belog si Masitah ni ha..


aku dah usha satu jam untuk ko..baekkkkk punyer...


-





-





-





-





-





-





-





-



memang sesuaiiii sangat, nanti aku carik kaler pepel baru kena dengan jiwa ko kan...haaa...aku memang memahami...



Cayo lah cakap den...

8 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

cilakak gua dapat BEN10 tapi takpe gua terima..gua layan BEN10 ni hehe maceeeeeeeeeeeeeeeeeeh by pos tau

Cik TTK berkata...

takleh by pos dear..kena tunggu kepulangan ku jugak.. sebab hadiah kawen ko ni nak bagik sekalik..

piEja berkata...

ben10...?tak seswai lah yan...ko kne bagi barney baru seswai ngan mas...pupel...hehe..

Cik TTK berkata...

okeyh!nanti kite carik dekat mines keyh!

piEja berkata...

stujuk!

Pupel Liyana berkata...

dengki!!!!!!!!

YOUsoF berkata...

Tak dapat jam tangan bagi je jam...batan mainan Yan.. ;D

best ek boleh senaraikan hadiah yang ingin dimiliki...



lelaki takde kot yang sebegini.. ;P

Cik TTK berkata...

pieja:tak carik pon semalam kan..

mas: aku dah nampak jam bli satu free 1, nanti leh same..hehehe

usop: adelah, pakwe aku mintak je hadiah kat aku..ke memang pakwe aku je yang buruk perangai macam masitah nie..?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...