Selasa, 24 Mei 2011

Kelahiran pakwe-pakwe saye ke dunia..




Sebenarnya aku marah jugaklah kak Miza dengan Anne tak memberanak 18 Mei.. haiihhh... Gerammmmsss tau.. Kan kite dah janjijoni nak Celebrate besday together-gether.. Hancur! Punah! harapan ai tau..






Si Tembam bam bam ni lahir 17 Mei.. eiii lagi sehari je nak same dengan ai.. Ni tak sabar nak jumpe ai lah tu.. hahahah..


Dik kalau ko dah besar nanti dik, kawan dengan Achik tau.. Achik ni best...Tak macam Auntie Pieja, tak best kawan dengan die.. Die kuat sendawa.. hehehehe


Kak Miza tak bagi name lagi dekat pakwe aku yang nie.. Aku suruh bagi cecepat nanti kena denda, die kata denda 5hengget je.. Mampu bayar der.. Cis berlagak sungguh.. Kang aku bagi nama kang, sonang yoo..hehee



Pakwe yang ni pulak ala-ala anak mat saleh kan.. betullll!! memang nama bapak die Salleh... nama mak die pulak Konah.. eh! bukan...NI anak Anne yang punya... Anne dengan Abang Ruslan..



Si hensem boy nie lahir ikut tingkap.. Cian mama Anne kena belah perut.. Nama pakwe yang ni Miqael Azeem.. Ensem kan..? Mungkin sebab Anne suke minom soya kot.. hehehe



Dekat adik ni pon Achik ade pesanan sikit.. hehehe


Nanti adik dah besar jangan kawan dengan mama keyh! kawan dengan Achik je.. Auntie Pieja pon jangan kawan dengan die.. Macam yang Achik cakap tadik, Auntu eh Auntie Pieja kuat sendawa.. Busuk!hehehe


Ingat tau!


6 ulasan:

piEja berkata...

bongok btol auntie yan ni...dia tak tau kegembiraan lahir daripada aku tau!!!

Cik TTK berkata...

tengok tu adik2 sekalian...auntie pieja nie cakap bongok lah..jangan ikot cakap die tau.. ish3 punnah!

piEja berkata...

ok lah...kang aku sebut stupik kang...

Cik TTK berkata...

hahahaha punnah! punnah!

kariena anne berkata...

pieja lepas tunang ni mmg rajin sendawa ke..??perubahan yg drastik nih...hahaha..!

Cik TTK berkata...

tu lah..sejak ko takde ni Anne, die makin tak senonoh perangai Anne.. Cepat2 lah ko balik Anne..Takpon ko bawak sekali Pieja ni cuti dengan ko..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...