Khamis, 12 Mei 2011

korang! Masitah nak bagi givaway sempena besday mentua die!



Kengkawan sekalian! meh ler JOIN GIVEAWAY SEMPENA BESDAY PUPEL LIYANA... Hadiah die adalah Brooch felt yang di handmadekan sendirik oleh Masitah..


JOIN LAH ! JOIN LAH! Rugi tau tak join, Brooch die mantik sangat! Pastukan senang je nak join nyer. . Tapi takde gambar.. Sayang kan..


Ai dah Join dah, tapi kena blacklist pulak! huK! Tapi cara die macam ai buat ni lah.. Bagi ucapan besday dekat komen lepas tu masukkan nama dan URL belog korang..


Senang kan..? Tutup mata boleh buat! hehehe..Eh pe lagi, g lah buat cepat.!!!! Dateline adalah pada 18 Mei 2011 ( tetibe menggigil lak taip tarikh nie..huuu)

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

blacklisssssssssssst hahahahhaa sian kau.. nak sedih menda, ada banyak untuk kau ni.. seminggu boleh tukar hari2 hahaha

Cik TTK berkata...

wahhh..ai loikkkeeee,,,timekasih daun keladi masitah...muah3
hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...