Ahad, 16 Oktober 2016

Anak Bulus : Abu

Hai assalamualaikum..

Hari ni nak cerita pasal anak bulus baru.. Namanya Abu.. Ya... nama memang tak ensem tapi wajahnya ensem hockay... kikiki

Abu ni baru je di angkat menjadi keluarga Miko And Friends pada 18 September 2016.  Budak kepak ni anak tiri Mimi.. Macam mana boleh jadi anak tiri? Ceritanya macam ni, mula-mula jumpa Abu ni aku hantar Mimi mating dengan bapak Abu.  Johnny namanya..

Mula hantar, lepas tu ambik.. dua kali jumpa jatuh chenta dengan Abu.. Lalu kami pon ngecek-ngecek la Abu ni dekat tuan Johnny, Kak Zura dan suaminya Joery. Akhirnya dapat...

18 September 2016, Kak Zura dan suaminya hantar si Abu kaki kepak ni dekat rumah ai.. hihihi



Ni la budak Abu ni.. kaki die tu memang selalu macam tu.. gerammmm tengoknya..


Ni budak ni dah penat.. Jadi die melepek je dekat atas katil ni hah.. Susah nak tengok budak ni penat. Ni lah pertama kali budak ni macam ni.  Itu pun selepas seharian die puas terlenting-lenting, panjat sana panjat sini baru lah tau nak tido nak duduk diam.. Kalau tak jangan mimpi laaaa

Abu tersangat manja... tapi Mimi tak suka Abu.. Kesian budak kecik ni asek kena tampo je dengan Mimi.. Mimi time bunting memang gaarang ya amat.. Nanti dah beranak ok kot...

K la tu je citer pasal Abu budak kaki kepak telinga beso ni..hihi

babai...

2 ulasan:

한나Zakharshi berkata...

abu. meh ikut mama meh. meh meh!.. mama yan dekut food. mama bagi abu food banyak2. eeeeeeeeeei

Cik TTK berkata...

no need la...abu dah besar gede dah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...