Selasa, 7 Jun 2011

UTOPIA kau memang..URgh!!

Dah berapa kali kau buat aku macam ni kan.. Aish benci nyer aku lah hai dengan kau nie! Asek-asek kau je lah yang dapat perhatian die.. Abes aku nie kau nak letak mane haaa???

Eiiii.. Dari pagi sampai petang membawa ke malam engkauuuuu je lah yang nak die layan kau kan..? Aku? Aku mesej pukul 8 die balas pukul 10, aku mesej pukul 10 die balas pukol 12, aku mesej pukul 5 langsung tak balas-balas dah.. Nak call apatah lagi, jauh panggang dari ayam.. Eh kalau himpunkan waktu die kol aku dari minggu lepas sampai hari nie tak sampai sejam tau semua ko punye pasal! dan jugak shah, shah salah sebab die kutuk pisang salai aku!

hadoiiii....Aku nie dah lama dah berbuluuu je dengan kau nie tau tak? ko diberi perhatian siap di belai-belai lagi dari pagi sampai petang 247 lah!247 bukan kumpulan K-pop yang aku maksudkan dekat sini ok, Pieja jangan salah faham... ai tak layan K-pop..haha

eh ni mood marah lagi, ko pehal ketawa woi U-topia.. Nama ko ni pelik kan? lagi sedap nama kucing si Masitah yang Que sera sera tu.. Wei wei wei, kucing pon lagi comel lah dari ko! humangai, makin berbulu lak aku dengan si utopia nie, ko ni kang aku bom ko kang..

Eh kalau aku bom aku kena penjara pulak tapi aku memang dah takleh bla dah dengan kau nie..aissshh!! Kenapalah die keje repair ko kan utop, hati aku nie sape nak repair? remuk, redam tau tak.. Semua pasal kau ngan adik beradik ko lah.. Lepas kau keluar ade lagi sekor kapal kena repair.. aishhhhh berbulu lah aku dengan kapal-kapal nie!! Kenapa abang keje macam nie bang..?bizi memanjang lah!huh


4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

MAK AI MARAH BONA NAMPAK

Cik TTK berkata...

marah lah mas, kapal ni keluar hari ni 12 hb masuk kapal lain pulak.. pastu yang itu keluar, masuk lagi kaal lain 6 bulan lak tu..marah2..fuhhh

YOUsoF berkata...

Huh aku ingatkan ko marahkan majalah komik kegemaran aku tadi huhu..


selagi boleh bersabar, sabar jelah Yan...

Cik TTK berkata...

tengah sabar nie sop..kesian jadik aku kan..isk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...