Khamis, 2 Jun 2011

Masitah perasan bibir die gojes...hahaha

Kengkawan semua jom gelak ramai-ramai...
hahahaha....
hahahaha...
Nak terputus urat kentot aku lah baca entry perasan si Masitah hari nie..
hahahaha...


sebelum tu korang tengok gambo nie,



lepas tu korang tengok pulak gambo nie..

Apa persamaan dua-dua gambo dekat atas nie..hehehe

Korang tau, dulu Masitah pernah cerita kenapa bibir die boleh jadik terjongket macam tu sekali. Die kata dulu kecik-kecik pakcik die ter-rodok mulut die dengan kayu ke hape entah tu jadik terjongkit macam tu sekali..keh3..

keperasanan Masitah ni di jana oleh Pieja Pujidepom.. Korang baca lah story ni yek.. Sama ke?jenuh aku carik wei... Mungkin sebab aku dah pernah tengok awatif yang comel yang jugak kakak kepada adam nie tu yang aku tak dapat carikpersamaan muke si masitah dekat si Adam nie..

macam tak ada kan..?setuju tak..?hehehe


2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

aku rasa nak bg pelempang free ni! huwaaaaaaaaaaaaa

Cik TTK berkata...

hahahahaha....for time being, bagi dekat pokyang dulu keyh...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...