Isnin, 20 Jun 2011

Maybe I'm tooooooo emotional..

Kelmarin aku ada but entry putus cinta die ada komen dekat SINI... Seyesly aku memang tak tau die baca belog aku.. Sebab selalunya aku yang suruh dan kerah die baca, baru lah die nak membacanya..
 
 
Actually aku dah berbaik dengan die Jumaat lepas, tapi agak malam lah. Dan aku tak perasan pon pasal komen die nie, aku baru baca pagi tadi. Lepas dah berbaik tu aku ade suruh die baca belog aku, but it was yesterday lah.
 
 
Bila tengok komen nie, aku terus "oh, sebab aku tak balas mesej die, tak angkat call die kan pandai die carik aku dekat belog yek... Selalu tu haremmm..."
Korang bacalah komen nie.. Sangat menyentuh kalbuku... Terus aku terfikir, Am I toooooo Emotional or what? Ke aku terlalu sensitif dan menghati mentisu? Terburu-buru sangat ke aku buat keputusan putus tu yek? Hurm....Eh tapi abaikan lah part mende2 pink yang aku bagi die tu yek..hehehe sebab aku memang suka kaler pink nie..hehe
 
 
Berita gembiranya, lepas aku meluahkan segala-gala di belog nie dan selepas kejadian itu, die layan aku makin baik sekarang.. Tetibe rasa cinta seperti baru belaka... Harap-harap berkekalan... Takde lah aku terasa hati ke ape kan..
 
 
SO, kepada Si die... Setiap malam saya nangis sebab konon nekad dah putus dah dengan awak.. Profile siap tukar dari YanGYuszz kepada I'm Single lagik..Eh tapi sekarang dah tukar balik dah.. Gambar awak semua saya dah padam dah dari enset nie..Padahal ni enset awak, teheeee... Tapi siyes, kalau awak buat perangai lagi kali ni saya lari jauh-jauh..
 
 
Ini siyes..Tak main-main..

3 ulasan:

Lovely Fieyza berkata...

so sweet..
harap korang berbahagia hingga ke akhirNya..
(kau nape nak lari jauh2? ingt senang nak cari lelaki laen skrg nih??tak pyh.. jga je si dia sebaik mungkin! hehe)

heart tamimi berkata...

comel nyer bf ko yan..hihi
haaa tgok dy syg ko gile2 taw..ko jgn la emo sgt..hope bhgia slalo okeh! =)

Cik TTK berkata...

Fieza: yea2...aku akan jaga die sebaik mungkin...hehehe

pujie:aku comel tak?ngeeeee...baik3 tak akan di emokan lagi...(mungkin)hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...