Isnin, 20 Jun 2011

Bila berdua dengan kakak Pieja


Ni gambar kaki je..bukti kitorang pergi Ceramah Perkongsian Ilmu..
Hey loook! yan was here!keehehehe



Ni pulak kitorang memang dah lama mengidam nak amek gambor ala-ala bang bang BOM nie..


lagi sekali..


Tengoklah Maharani sotong dekat belakang tu..
Takleh bla..


Gambo perasan..


dan lagi, dan lagi jugak jugak..

Lastly, gambo terbaeeekkk....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaaaaaaaaa!!

hahahahahahaha...jom gelak guling2!!



Korang tengok lah perangai si kakak Pieja nie, macam mana lah aku nak tinggalkan kengkawan giler macam nie...T____T Tak sanggup lak rasenyer...

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

huhu tak jadi lah tukar.eh eh mana leh huhu

Pupel Liyana berkata...

huhu tak jadi lah tukar.eh eh mana leh huhu

kariena anne berkata...

oi yan..baik ko jg c pja tu elok2..kang x pasal je kena g hantar spital mental..hahah..

piEja berkata...

weeiiii!!! mane bule kuarkan gambo2 nieee...!!! hwaa!! maluuuu~~

Cik TTK berkata...

mas: tukar tetap tukar, mental kena sedia lah..huuu

anne:aku dah penat ni jaga die, bukan makin elok anne.. susah lah jaga die, ko tengok lah perangai luar biasa die nie..huhu

pieja: harus lah, entry balas....buahahahahahahahahah
gambo last tu, terbaek tak?keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...