Selasa, 7 Jun 2011

Aqil dan Aqiem


Abang aku kawen agak lambat sikit, tapi Alhamdulillah selepas menanti hampir 2 tahun dikurniakan 2 orang cahayamata yang comel2 bangat..

Ni anak pertama, nama die Muhamad Aqil IShraf.. Panggil Aqil.. Ni lasak dalam diam nie.. Sejak anak akak aku yang last 6 tahun lepas rumah aku dah ketandusan suara kanak-kanak sampailah si Aqil ni lahir.. Tu yang agak memanjakan si budak Aqil nie.. hehehe



Setahun lepas tu lahir adik die Muhamad Aqiem Darwish. Adik ni lagi lah pendiam, susah nak tengok die menangis.. Alahaiii senyap je, tapi macam abang die jugak die aktif dalam diam.. Aku rasa ni semua banyak gen abang aku nie, BERTINDAK SENYAP-SENYAP tak perlu publisiti.. hehehe

Aksi manja dari adik..hehehe.. Manja lah sangat, padahal time ni die kena sakat dengan Ucu die aka aku lah kan sebab nak kan pose manje macam nie punyer pasal..hahaha


Ni mamat ni sibuk je nak amek gambar jugak.. Kalau korang nak tau Aqil dh pandai pose depan kamera tau.. Lepas je amek gambo die nanti die akan datang kat kau sebab nak tengok gambar die tadi tu.. hehehe



Nidie gambar dua beradik nie.. Tengok si abang tu macam pandai je pegang telefon.. Lagak macam tengah cek tepon makwe time dating kan..?hahahah



4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

alololo comel. anak sedara aku ke 14 bakal menyusul weee

Cik TTK berkata...

aku tengah tunggu anak sedara ke 8 bila nak datang nie..nak gugurl lak..hehehehe

YOUsoF berkata...

Memang comel lah tentera ko Yan!


Pandai posing lagi tu huhu

Cik TTK berkata...

hahaha..tu lah sop, macam2 kerenah team futsal aku nie..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...