Selasa, 21 Jun 2011

Saya bebas saman..Yeeeehaaa!

Bila nampak email PDRM Summons Alert ni dah cuak dah.. Aku ade saman ke? Masak lah dah lah aku punyer roadtax kereta nak mampuih da nie.. Makin menggila lah aku nanti kan..


Sekali tengok, You do not have any new summons.  Any new summons maksudnya anda pernah disaman  yea Cik yan..... Yea memang aku pernah mendapat surat cinta dari pak polisi ni.. Satu speed trap sebab memandu 133KM/J dan satu lagi parking di line kuning.. hehehe..

Oh tapi dah setel yea adik2...Saya bebas saman! yeeeehaaaa!!



6 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

ooii cover no plat kete ahhaha

Pupel Liyana berkata...

ooii cover no plat kete ahhaha

piEja berkata...

aku bebas body odour..tp ketiak basah!

Cik TTK berkata...

mas: tak sempat nak cover..hahaha

Pieja: itu namanya tidak bebas ketiak basah..banyak air budak nie..hahaha

piEja berkata...

haah..byk sampai melimpah2..ngokngek!!

Cik TTK berkata...

hahahaha patut lah sejukkkk je, ketiak basah rupenyer..hahaha nak terguling2 rase!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...