Rabu, 8 Jun 2011

Insaf aku...


Pagi-pagi yang riang gembira, sampai-sampai terus check cuti bos dah lulus! YES! Terus mesej bos, "Salam bos, cuti untuk esok dah mengluluskan diri"..SEND!

Tettt tett! Bos balas... "Wokeyh shanteq AR TU! (tipu, bos balas ok je..gagagaga:]) Dah boleh tutup itu HeRMISun, mahu bukak itu email pulak.. Tetibe ternampak nie..

Owh sangat kecik yea kawan-kawan... Tulisan dekat tab atas IE tu kan.. Yang kaler pink tu..

Haaaa...Ni ni nieeeee.... Tersentap ahkak......Terus akak pikir... Are you going to die..? I am going to die, but I'm not ready yet.. Akak ganti puasa pon tak abes lagi... Siapa nak ganti kan? Akak tak de waris... Solat akak yang terleka tu, siapa nak qada' kan..? Sekali lagi, akak tak ada waris, waris jari hantu, jari kelingking, jari telunjuk.. Setiap jari jemari lah..

Tapi, mati itu pasti kan.. Pepagi dah citer pasal mati... Mesti sentap jugak kan korang..? Akak saje je tak nak sentap sengsorang..hehehe :)

Jom lah beramal selagi sempat!

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

jom2..insap

Cik TTK berkata...

yeayyy ade geng!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...