Khamis, 9 Jun 2011

10 Finalis Contest Perasan Cantik.


Ni lah die Finalis2 sekalian umat... Nanti ai akan baling dadu nak tentukan sape pemenang.. hehehe..

Oleh yang demikian, seploh-seploh umat gojes ni sila emailkan detail2 anda [Nama penuh dan alamat serta line prabayar yang korang pakai jenis digi kah, maxis kah, atau celcom kah] pada Cik TTK yek!

Nanti Cik TTK dah ade pemenang Cik TTK terus pos! Sorrylah buat korang semua menunggu.. Sekian..

13 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
sudah ada yang menang

Cik TTK berkata...

belum lagik...nanti aku cabut undi lah..ahaha

Pupel Liyana berkata...

ngeeeeeeeee..sku tak menang ke hehehe

tat!n berkata...

haha aku pn ade ke.. :p

Pupel Liyana berkata...

kau terpilih tatin mesti gembira la tu hahahaha

tat!n berkata...

haruslah gembira kn,hahaha.

Cik TTK berkata...

email kan detail tu dekat aku k..ni belum menang lagik lah..jangan perasan..hahaha..dah lah perasan cantik, ni perasan memang pulak..sangat perasan lah kamu..hhahaha

tat!n berkata...

hahaha kene la prasan byk2,bru leh mng.wakakak.ko gk yg mtk kn,aku bg la.. ;p

nEa FleriDa / nIL berkata...

tersenarai jugak sy.. hehe, trima ksh cik ttk

zaikulim berkata...

KAK ZAI DAH EMAIL HARAP BERTUAH NANTI..AMIN...

noor atifah berkata...

thnks yep..cik ttk tak sangke tercalon..huhu

Ah Len berkata...

Alhamdulillah, top 10 jugak saya yepp. memang muke perasann tol. haha. tq cik ttk. :D

Cik TTK berkata...

welkam...dah email kan...

roziana_sarbin@yahoo.com

arigato..weheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...