Khamis, 16 Jun 2011

CINTA


3 tahun 11 bulan... Macam tu je..T_t

13 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

sabar sayang :)

Cik TTK berkata...

aku tak nangis........aku tak nangissssss

nur aishah bte abd hadi berkata...

DARL baru clash kew
sabarlah ehh

heart tamimi berkata...

erk?? nape? nape?
jangann laaa..sabar ea..t mst baek balik tuh.. senyummmm ^___^

Pupel Liyana berkata...

yehhh cik ttk kan kuat!

Cik TTK berkata...

thanks geng..

piEja berkata...

tak nangis kan..?kuat kan...?kuat kan..?

Cik TTK berkata...

yep..saya budak kuat...

piEja berkata...

hahaha...berbalas2 budak ni ngan yus...aku lagakan kepada dua2 kang tau lah....bercantum terus..

yana dayana berkata...

saba..saba...saba..sarawak..opss tsilap plak...kiki..saba yer...

Cik TTK berkata...

kakak pieja: jangan cantumkan kepala saye dengan die, nanti susah nak pisah..

yana: yea siput serawak nie...

Tanpa Nama berkata...

awak unfriend saye,awak block saye,awak yg lari dari saye,saye xmtak putus,saye xkate saye xsyg awak,saye xkate saye da xcintekan awak...
im still loving u,
im still care 4 u,
im still crazy bout u,
wallpaper nset pon pic awak,masuk bilik saye saye nmpk pic awak,nmpak bear2 yg awak bg saye,nmpk mnde2 pink yg awak bg saye,nmpk baju awak bg saye,nmpk sarung bantal awak bg saye,nmpak jam awak bg saye,nmpak sumenye jelas dan nyate,pastu awak suh kite lupekan awak,
impossible wak...
please let me love u,
please let me think bout u,
please let me pampered u,
plz bb...

i luv and care bout u....

YOUsoF berkata...

Yan.. U hace my sholder to cry.. Tapi lagi elok kalau takyah cry² ni. Buat penat jiwa dan lara je.. Keep strong ok!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...