Khamis, 23 Jun 2011

Nak pergi buat lesen memandu!

Hari nie secara rasminya aku dah tammmmatun memakai si lesen "P"!!  yea memang agak lambat kan? Kawan-kawan semua dah lama dah pakai lesen penuh kan?kan?kan?

Nak buat macam mana dah rezeki aku lambat sampai.. Redha je lah yek..  Tapi sekarang masalah nyer adalah aku tak tau jalan ke JPJ Bangi! Taram je lah nanti..

Cik Pieja, nanti bos kamu dah sign kebenaran keluar tu, SEGERA calling-calling ai hockeyh! Ai teruja nie...auwwwww! Gedik! hahaha

6 ulasan:

piEja berkata...

ya3..udah di sain dong!!! sila hati2 ye dik...?

Pupel Liyana berkata...

GOOOGLE MAPS LA WEEEEEEEEEE GPRS MANA HEHEHEH.tahniah!

Pupel Liyana berkata...

GOOOGLE MAPS LA WEEEEEEEEEE GPRS MANA HEHEHEH.tahniah!

Pupel Liyana berkata...

GOOOGLE MAPS LA WEEEEEEEEEE GPRS MANA HEHEHEH.tahniah!

Hustler berkata...

GPS la dowl~~ Adeh.... Failed~~

Cik TTK berkata...

pieja: saya selamat sudah siap semuanya..jasa mu kukenang!!hehe

masitah:awat hang komen sampai 3 kali.?tamak haloba ke hape?hahaha

mawi: ko anggap je lah die cakap GPS, nanti die marah ko..seminggu ko takleh tido..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...