Selasa, 21 Jun 2011

Peniaga Baju Melayu yang Single Mingle...


Ni die Ajijoi...Single nie Jijoi nie.....Jual baju melayu lagi.. Nak tempah boleh komen dekat sini.....

Nak berkenalan dengan die pon leh komen dekat sini, NANTI AI ARRANGE KAN! auwwwwww

hahahahaha

8 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kau jela kawen gan dye hehehe

Cik TTK berkata...

tokleh...ni abang aku nie.....

Pupel Liyana berkata...

kimsalam mcd kat dye.. nanti aku upah karipap

Cik TTK berkata...

die kirim salah rojak dekat kau..die kata mak die kirim..hahaha

piEja berkata...

kem salam kat penjual baju melayu ni bole..?mintak sponsor laki aku punye baju raya taon ni, can or not..?hehee...

Cik TTK berkata...

kirim salam tak nak, kirim duit ar baru mencabar..hahaahaha

kariena anne berkata...

sume da kirim nih...aku nk kirim ape..??huhu..

Cik TTK berkata...

ko kirim susu untuk anak ko he lah anne..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...