Isnin, 13 Jun 2011

Hari yang Perlahan versi 2

Hari tu ade cerita pasal hari yang perlahan sebab aku tak bawak sepek kan..? Hari ini aku tak bawak spect lagik...

Kalau kelmarin aku kata malap, itu adalah kerna suasana opis ni yang malap.. Tapi bila naik dari cuti hari ini tengok dekat ruang workstation ni dah tukar lampu terang sikit.. TERANG SIKIT je sebab masih jugak malap, tapi tak semalap sebelum nie..

Melihatkan kepada keadaan pencahayaan lampu dekat sini, nampak lagi better lah.. Dari kerabunan silau yang naik setahun seratus, mungkin dengan cahaya macam nie die naik dalam 50 je lah kot..tapi still nak tegaskan yang lampu ni MASIH TAK SESUAI NAK BUAT KERJA..

So, MASITAH besedia lah kamu untuk rabun..hehehe

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

aku tidur je la lepas ni

Cik TTK berkata...

tidur lah kalau dapat..hhahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...