Rabu, 22 Jun 2011

Diam-diam ubi berisi


Sila fokus kepada gambar budak perempuan jakun yang no 1 dan no 2 dari kiri tu..


ni lah budak jakun tu...fokus dekat budak yang kiri tu, jangan hiraukan budak jongangg dekat belah kanan tu yek.. Ni gambar masa pergi Pusat Sains Negara ikut rombongan sekolah menengah. Time ni tingkatan 4 rasenye...

Gambar ni dah 7 tahun berlalu, jangan tanye kenapa aku kurus time nie..tsk tsk T_T


Budak yang aku suruh korang fokus dari awal tadi tu bestfreind aku...kitorang sekelas dari darjah 3 sampai lah sekolah menengah.. Tapi start rapat rapat rapat dari tingkatan 4..

Pepagi tadi die call aku, tapi aku bangun lambat pagi tadi kesan ubat-ubat yang aku makan malam semalam.. Demam aku belum elok sepenuhnya lagi, asal malam je demam, asal demam je malam.. tu yang takut nak jumpa malam tu..hehehe

Tadi dah dekat opis die call lagi, tapi aku tengah bz bertelpon dengan pegawai aku bila kau call balik die pulak meeting.. Sampai ke sudah tak terberitahu.. Lepas lunch tadi aku call die, dapat....

"Aku nak kau jadik orang pertama yang tahu"
"tahu ape?"
"Aku nak tunang"
"haaaaa?bila?"
"......... datang tau..Mak aku dah suruh aku jemput kau cepat-cepat..Takut kau tak datang..datang tau!"

Fuhhhh berpeluh tiak den.. Terkojut den si Ayu nie baru je kenal dengan si jejaka tersebut tak sampai setahun lepas.. Tapi jodoh dah sampai kan.. Alhamdulillah... Aku gembira dengan reseki kawan-kawan...

kena beli baju baru nie....weeeeeeee


5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kau bila lagi:)
ayu tak jemput aku ke T_T

cendawanpink berkata...

oit yan..aku tau dari bln lpas kot..hehee..:D
tp mak die la gtau..bkn ayu nye..ngee..congratsss..:)

Cik TTK berkata...

mas: aku tak kawen lah kot..hahaha..eh tak pulak die jemput ko, tak yah lah kot ko bukan penting pon..hahahaa

nad:cis!aku bukan orang pertama lah nie..sob2..

maksud die orang pertama dekat situ, antara kalangan geng2 kitorang ni lah..eh nad, ko bila lagik?

cendawanpink berkata...

aah geng2 korang ko la 1st..hehee..
aku ekk?
mgu dpan la dok..jmpot dtg..kah3..:D

Cik TTK berkata...

aku datang takde pape siap kau!hehehe..saje je nak buat bertunda2 dengan si ayu yek..bankrup la den asek balik ka mpung je macam nie.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...