Rabu, 15 Jun 2011

Puding Trifle


Kelmarin masa aku beli kek yang nak celebrate besday dengan Masitah yang die tak amek aku tu.. Aku beli kek coklat kan, beberapa minggu lepas aku beli puding trifle pulak. Mas teka aku beli dengan Kak Rai, tapi salah sama sekali..

Aku beli dekat akak opis aku je..hehehe.. Sedap, lazat, enak bangattt.. Tak manis, tak muak, just sedap.. Memang sedap lah.. Kesimpulannya, BOLEH BELI LAGI...nyum3

Pose muke gedik nikmat makan puding trifle..


Sepotong yang lazat...nyum3

Satu bekas macam ni RM12, murah dan lazat..


9 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

CEH KEJAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM! beli la wei minggu depan aku datang tapi tak tahu jadi tidur umah kau ke tak. mungkin datang singgah je sbb mak aku ajak g umah abg aku.

p/s Kalau mak aku ikot la

Cik TTK berkata...

ceh...kalau tido umah aku pon tak pe..hehehe

nanti ko kompem datang aku belilah..tapi akak ni nak amek order 4 ketul..die tak amek order seketul2 nie..aritu pon aku beli ramai2..

Pupel Liyana berkata...

owh macam tu pulak.. hahaha oder la manyak2 teheeeeeeeeee

Cik Miera berkata...

sedapnya...!! BELANJA2.......hihi

Cik TTK berkata...

masitah:kalau kau nak aku order kan..

cik miera: sedapppp...dijamin...tapi belanja tak jamin..hehehe

piEja berkata...

aahhh!! cite byk dlm nie..pastu bg aku rasa 2 sudu je kan..?keesokkn harinya terus habis kan..?kan..?aahhh!!!!

Cik TTK berkata...

kelazatan die tak boleh disangkal..bila teringat je hati tak tenang, takleh tangguh2 terus makan...sedar2 dah habis..

ternyata sungguh lazat...auummm

piEja berkata...

kejammmm!!!!!!!!!!!!!!!

Cik TTK berkata...

nanti kita beli lagi yea kakak..weheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...