Selasa, 12 April 2011

Se-KUANTAN dengan PIEJA PUJIDOM a.k.a Feibor

Ilek, aku tak salah taip tau..Memang nak buat Pujidom, sebab tadi mase kak Asuura sebut cenggitu macam shomel jek bunyik die..hehehe


Kelmarin ade pergi melantak ke Kuantan. Dengan Cik Pujidom ni lah. Pergi nyer 2-3 April lepas tapi baru ni nak update..hehehe


WARUNG AZIZ SATAR, KEMAMAN



Betulke ni pelakon Aziz Satar tu punyer kedai?sesiape tahu sila komen yek..


Melantak sata sumpah sedap 10 ketul 5Hengget je.


Muka ada puas, perut ada kenyang ati manyak senang..lalu meneruskan perjalanan ke Cherating pulak. nak ke Kemaman dah lalu Cherating dah, tapi kena makan duluuu..kira ni patah balik lah..hehe.. Nampak tak muka Pieja hepi terlebih dari aku?sebab die dah dapat membelikan oleh2 untuk keluarga, keluarga menti dan encik buah hati beliau. hehe


CHERATING


suasana kampung persisir pantai..damai je tengok gambo nie. memula pelik jugak pehal Pieja g hamek gambo nie, tapi lelame suka pulak..hehe


Pieja and Yan was here!hehehe
-PESANAN PENAJA: Lain kali kalau bercuti berdua, jangan lupa bawak trialport!
ANA IKAN BAKAR PETAI

Udang sambal petai paling aku suka.. Walaupun tak makan petai, tapi sedap roy! Boleh datang lagi dan lagi..hehehe


UMAH KAK IZZAH, SG. ISAP KUANTAN





KEK


Carrot cake ni untuk Kak Izzah, sumpah sedap.. Kak Izzah pon suke.. Besday in-advance untuk beliau..hehe

Ini pulak untuk sayep..jugak sedap! saye beli dekat Rai Bake House. Try2 lah usya..hehehe


LAST BUT NOT LEAST


Posing porno dulu atas katil.. macam biasa lepas melantak bekpes dekat otel, balik bilik baring golek3 kejap baru verams..memula pieja pose sengsorang, tak aci.. den masuk sekali..hehehe



Nampak tak die tulis ape dekat sign board tuh? tak nampak SILA KELIK UNTUK TUMBESARAN. insaf doe aku kejap..huhuhu


Sekian cerita dari Kuantan..heheww

NOTA:



  1. Enchik Yus merajuk saya ke Kuantan sebab die dah mengHAREMkan Kuantan dari senarai tempat yang boleh dikunjungi. Sebab ex saye asal sana. Cemburu jugak yea, ingat dah tak reti cemburu dah..huhuhu





7 ulasan:

piEja berkata...

bongok btol...knp ko gunekan feibor tu....?knp harus ikot mija...????

Cik TTK berkata...

mija bagi pebor..hehehehe
kan ade penambahbaikan nie..hehehe

piEja berkata...

tetap benci....eee..tak suke langsung demam..

kariena anne berkata...

oit..tukar la eja trialport tu...eja btol nyer tripod tau...hehehe...jgn mara..

Cik TTK berkata...

alah terima jelah kenyataan yang demam itu mengekori hari2 mu mendajik pa timbalan..hehehe

lah salah yek?malas lah nak betulkan..faham3 sendirik je lah..hehehe

PuPeL berkata...

jom g london

Cik TTK berkata...

harus duduk di jalanan kalau yang pergi nyer ko dengan aku mas..hahaha mimpi2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...