Selasa, 19 April 2011

KALAU AKU BUAT CONTEST KE GIVEAWAY KE KORANG NAK JOIN TAK?

HEHEHEHE...

Tetiba lah tengok orang semua galak buat contest, buat giveaway aku macam nak buatkan..

Tapi tak menyedo diri followers bape kerat je pon...

hehehe

tapi terasa nak bagi orang hadiah lah sempena besday aku yang bakal tiba nie..

jugak sebagai tanda penghargaan aku dekat kome2 yang follow belog awok yang tak seberape nie.

dulu niat nak buat belog ni benonye sesaja ikut-ikut je si Masitah berblogging..

tapi harus tak seaktif beliau..

sebab aku agak lembap sikit mende2 gini..


tapi siyes ni tanyer lagi sekali,

aku nak buat contest/giveaway ni,

nak join tak?

11 ulasan:

piEja berkata...

kalo aku komfem menang, aku join lah..tp kalo setakat aku dapat no.2 aku takmo join....so, bglah aku menang, aku join nnti..hehe..hadiah tu bialah best2...toyota prius ke, honda city ke, takpon perodua alza pn jd lah...kancil tamo, dah ade..

Pupel Liyana berkata...

aku nak ferari boleh tak?? jom2 sokong!..

p/s : upenye yan simpan duit dye nak bg kita kereta untuk ga dye la!

cendawanpink berkata...

hehee..naknaknak..
kompem aku mng..
sbb kite kan same kampong..
kah3.. :D
(cobaan rasuah awal)

heart tamimi berkata...

nakkkkk! =)

kariena anne berkata...

nakkkk...tp kena make sure aku menang la beb..xyah undi2...hehehe...

Cik TTK berkata...

aku nak bagi 7 orang...
sebab aku suka no 7..nanti aku buat yek...
korang get redi awal2..

Pupel Liyana berkata...

READYYYYYYYYYYY!
(aku rasa aku macam kene blacklist je dari GA ni) hahahha

piEja berkata...

7....?okeyh!! kalo 1 pon aku tak menang, kite putus sahabt tau yan!!

Cik TTK berkata...

mas: ko jangan risau, aku tak senarai hitamkan ko..aku masukkan ko kat dalam senarai hijau..hahaha

pieja: ala jangan lah cenggitu, sape nak tunjuk perut kat i camnie..huuuu

YOUsoF berkata...

Kalau aku sempat. nak je aku JOIN Yan!!


Aku sapot dari belakang! ;)

Cik TTK berkata...

tenkiu sopp...
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...