Jumaat, 22 April 2011

Bila Wanita ISLAM Berbogel di Majalah Playboy





Perempuan bijak bistari yang dah di didik dan di besarkan dalam keluarga Islam ni meng-claim keluarga nya sebagai mengongkong kehidupan kanak-kanak nya.




Si Cantik yang dah dilahirkan selepas dikandungkan ibunya ini memohon maaf kepada ibunya yang memutuskan hubungan dengannya kerana tidak menerima perbuatannya yang bergambar tanpa seurat benang ini. ALASAN nya adalah die mahukan kebebasan. Dia mahukan wanita Islam yang selama ini terkongkong untuk bangkit dalam menentukan hak-hak mereka membuat keputusan terutama dalam memilih calon suami dan keperawanan mereka.




TAPI...Dengan berbogel, apa yang dia nak buktikan...?







4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

ala just nak test market tetek dye je.sambal lebih mana tau hantaran lebih bodoh punye orang

Cik TTK berkata...

memang bodoh siot..kesian family die..haishhh

YOUsoF berkata...

Nak buktikan yang dia tak penah buat pembedahan tukar jantina kot...



kesian kat family dia kan...

Cik TTK berkata...

tu lah..kesian kan...nak buat jahat pon jangan lah heret orang lain sekali..ape nak jadik lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...