Jumaat, 22 April 2011

JAP-JAP..AKU NAK GELAK LAH..HAHAHAHA

EH sambung gelak lagik.. HAHAHAHA!!!HAHAHAHA!!!

kan aku buat contest perasan cantik ni kan...

eh korang boleh copy ke?

tabuleh kan....

kehkehkeh..

padalal aku buat DISABLE HIGHLIGHT dekat belog aku..

DAHTU aku lupe macam ane nak tarik balik function tuh

BIJAK TAK AKU?

bijak tak?

HAHAHAHA

HAHAHAHA

rase nak hantuk dekat dinding laju2..

so, yang tak dapat nak copy tu..

(memang tak boleh pon kot..)

takyah lah letak banner tu yek..

gambar sudey...

akak tak kesah..

yang penting korang bergaye

dengan WAJAH PALING PERASAN!!

tu yang ahkak nak..

bubye uolszz

muahmuahmuah..

gatal ahkak pepagi ni uolszz..

assalamualaikum..



Note:
-Mak tiri CendawanPinky-Pinky telah kembali ke Rahmatullah pada pagi semalam 21 April 2011. Alfatihah~~~~~
-Hari ni hari jadik ct Pujie, Hepi besday sayam....Semoga cecepat tawen. Pahtu jangan lupe jemput den..weee

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

kau boleh bgtau dyeowg "sila guna ctrl + c atau kau buka je disible tu aku tak buat menda tu sbb ni la aku tak nak menda ni jadi lagipun kalau kau disible pon masih boleh print screen atau print je hahahaha

Cik TTK berkata...

hahahahah..aku kan terlebih bihak..

heart tamimi berkata...

hihi..mekacih cik TTK..
t den kawen den ajk ko ea yg! =)

Pupel Liyana berkata...

hahah sila bukak!!!!!!!

Cik TTK berkata...

pujie:ku tunggu kad undangan mu..hehehe

mas:tak reti dah wei..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...