Isnin, 25 April 2011

Audit punyer hal...

biziiii

biziiii

biziiii


ni audit nak datang opis nie

kenalah make it nice and porperly..


yang jahat jadik baik

yang degil jadik sopan

yang liar jadik manje..

huhhhhhh


k lah nak pergi jinakkan kucing hutan nie

bye!


Nota:
1)Nampaknya takde sambutan lah contest aku..kesian aku hahaha
by end of this week kalau takdo jugek, i tarik balik yek itu contest..
dadaaaaaa..
2)Nak BW mempromote si contest ni pon tak sempat deh..i bijiiiiiii...camno..haihhhh
3)bubye everyone!

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

sabau sikit lagi ada la tu apa la kau ni.hahahahaha jangan salahkan aku sebab aku takde kaitan denga audit JPM hahahhaa

Cik TTK berkata...

asal ade perkataan audit je aku akan salahkan kau..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...