Khamis, 28 April 2011

AKU DAN BAJU KURUNG BY MAYA DHIRA






Tetiba rase merajin nak join Contest Ayu nie... I loikeee...hehehe.. Jom lah join ramai3!! Syarat2 die senang dan mudah je macam Contest CTTK jugak..hehehe sempat lagi tu promote contest sendirik..hehe..


Jom kite tengok ape syarat-syarat die:

1. terbuka kpd follower maya sahaja...
DONE! dah lame dah follow..weeee

2. WAJIB buat entry bertajuk contest "aku dan baju kurung by maya dhira"
DONE jugak jugak! Tengok tajuk atas..hehehe

3. banner maya di bawah ni haruslah letak sekali dlm entry tersebut..
BANNER dah letak dalam entry dan jugak side bar..hehe

4. letakkan SATU SAHAJA GAMBAR TERBAIK (berpakaian baju kurung, baju kurung moden atau adik beradik baju kurung yg lain) dan pastikan gambar tersebut adalah hakmilik anda sendiri. Gambar tersebut mestilah ade anda dan xkisah la kwn2 ade sekali ke ape...tp harus menceritakan sedikit mengenai gambar tersebut (kenangan ke, kelakar ke atau ape shj)




Ni die gambar yang saya paling paling palinggggg suka sebab semua pakai baju kurung..sekarang si dua di depan tu dah tak leh pakai baju kurung dah, memasing dah "langsing" dengan baby mereka (tambah lagi anak buah aku..weee suka!)..



Gambar ni diambil masa majlis sambutan hari raya dekat opis nie.. Dengan diorang lah aku selalu kehulu ke hilir, kakak2 yang gile..ade lagi yang takdo dalam nie, Puan Mija, dan jugak Puan Ana.. Waktu nie, diorang tak datang rasenyer, dah tak ingat dah..huhu



Gambar ni memang paling ayu antara banyak-banyak gambar yang kitorang amek hari tu..Nak tengok boleh kelik SINI.



5. tagkan kpd kwn-kwn (sekurang-kurangnye dua orang)


Nak tag kawan baru lah...Cute Mum yang comell dan jugak Erawatie yang gojes!



6. pastikan tinggalkan link dan nama korang kt komen maya nie
DONE!



7. tarikh tutup penyertaan 14 MEI 2011 PADA PUKUL 11.59 MLM


Sesape yang nak join , JOM JOIN SEKARANG!! weee...



harap-harap lah aku leh menang yek! Kepada geng-geng jelitawan sekalian, kalau menang i banje u secucuk sate!hahaha






2 ulasan:

Sumayyah Nadhirah berkata...

hhehe tq join..insyallah maaya join nnti ye

Cik TTK berkata...

hehehe...tenkiu maya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...