Khamis, 21 Julai 2011

Sukan Bahagian

Baru keja Kak Liza merangkap Yang Berusaha Sukan Bahagian call aku. Die ajak aku main bowling.. memang tak lah wei... Aku bukan reti main bowling pon..ha?Bowling? ape tu?

Aku kata kat die aku memang giler-giler siyes tak reti main bowling nie.. Tak nak lah memalukan diri.. Die kata takpe, janji main.. Semua yang main dapat hadiah.. Oh tidakkkk.. Aku tak nak hadiah tu, aku tak reti main bowlinggggggg..

Aku tak tipu bila aku kata aku tak reti main bowling. Tak main-main.. Aku memang tak reti.. Puaslah Pieja,Mija, Kak Ana ajar aku macam mana pon aku tetap tak reti.. Mungkin tangan aku tak bedung kot..? Nak tanya mak, mak dah takde.. Nanti aku tanya akak tangan aku bedung tak masa kecik-kecik dulu kala..hehe

Kalau nak datang time sukan bahagian sabtu ni untuk memberikan sokongan padu, boleh lah kot. Nak main bowling tu sekali memang tak lah.. Cukup-cukup lah aku baling bola bowling tu kebelakang masa join diorang practise bowling bahagian dulu, aku tak nak tambah kemaluan lagi di situ..heh!
Adios!

10 ulasan:

piEja berkata...

ala...rasa mcm mlslah nak pegi sabtu nie... :(

Cik TTK berkata...

kenapa tak pergi pulak?kan u atlet bowling bahagian yang mewakilkan puan bos..hehe

Pupel Liyana berkata...

banyak ke kemaluan kau ni hehehe

Cik TTK berkata...

terbaekkk ah..haha

piEja berkata...

sbb rasa nak g tgk wayang ngan adik2..bole..? :)

YOUsoF berkata...

Bowling adalah sejenis sukan yang menyakitkan jari dan tangan... ;D



Aku pun baru 2 kali main bowling Yan.. dua² tercorot.. hahaha

kariena anne berkata...

yan: amik aku bleh..??nk g tgk gak..huhuh...

Cik TTK berkata...

pieja dan anne: pergi kan.....hehehe..ok anne nanti aku amek ko.. pieja, nak join sekali tak? pergi sama2 baru syooookkkk..

usop: tau takpe.. aku bape kali dah baling bola tu ke belakang..wt malu aku je..haissshh

piEja berkata...

alah, jauh na nak masuk putra dulu pastu g mines pulak..kite jumpe kat mines je lah ye...?kalo aku sampai dlu, aku shopping jap..hehe..

Cik TTK berkata...

jumpe kat umah anne je lah.. takd elah masuk sangat pon..haissshhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...