Jumaat, 8 Julai 2011

Pergi melawat baby Dani Irfan

Lunch tadi pergi rumah Kak Miza berbekalkan nasik ayam untuk aku dan nasik lemak untuk Pieja dan Kak Miza.. Kak Miza demand betul, suh datang rumah die bawak nasik lemak pulak.. Gigit kang! Nasib baik die buatkan air oren, dah tak jadik marah..hehe

nah tengok lah gambar-gambar yang menunjukkan sangat si baby Kak Miza nie pipi die labuh macam aku, ahhahaha.. Kuat tido macam aku jugak, idong kembang pon macam aku jugak.. Satu je macam Pieja... tau tak ape? Pipi die gegar-gegar..ngeh3



 Maap! Kamera cap ayam sebab tu gambar macam ekor ayam ditiup angin...gegarrrr je kan.. hahaha Nak gambo cantik mantik nanti lah, tunggu aku rembat DSLR yek..hehe

Ok! Assalamualaikum..




Nota:
-Aku balik kampung hari nie.. Rindu nak bau kelapa sawit.. eh!

7 ulasan:

Miss Tasantek berkata...

akak tu time pegnant suka kau ke sume cam kau je :) hehehehe..

Cik TTK berkata...

hhahahaha..saje je cakap macam aku.. orang takde anak ni memang macam nie, perasan je lebih..hahaha

My nama is Mija berkata...

waa..dani kedua telah tiba ke putrajaya...i kena pegi nengok nie..membawa dani pertama..barulah gempak kan..eh..pija dh pandai pegang baby??konpiuss......

YOUsoF berkata...

TEMBEM habis si comel tu!!


Dah ada DSLR nanti boleh la amek gambar aku banyak² ye Yan... mekaseh.. ;D

kariena anne berkata...

menci la...!!!kata nk g sesama...jahat la korg ni..huhuh..

kariena anne berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik TTK berkata...

mija: beliau di pakse pegang baby tu..hahaha

anne: nanti kite pergi same2 hehe

usop: ko jadik model aku k..hahaha

ulasan dipadam: kenapa ko padam ulasan ha?hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...