Selasa, 19 Julai 2011

Gaduh sebab tak ingat model telefon..Gila tak berbaloi ah..

Kan tepon aku telah dengan bijaknya aku memandikan di gigi sinki.. Maka rosak lah ia dan tak boleh guna macam-macam function kan..

Akibat tak tahan dengan keadaan telefon tersebut yang telah  mengakibatkan susha untuk menghubungi dan beramah tamah dengan aku maka dengan itu si dia bagi aku pakai tepon lama beliau..Tepon aku yang rosak yang jugak tepon beliau jugak tu aku bagi balik dekat beliau.. Kira sireh pulang ke ganggang la ni, eh kena tak?bantai je lah..

Nak dijadikkan cerita sepanjang tepon rosak tu dekat aku, die punye casing  plastik yang lembut ala-ala topeng buragas tu koyak dah.. Dah banyak kali aku carik dekat kedai tapi tak ketemu jugak.. Pieja jadik saksi kan Pieja kan.? Sangkengkan ketidak percayaan nya beliau dekat aku, beliau pon pergi kedai carik casing tersebut..

Sebab die tak bawak tepon tersebut bersama-sama beliau die tepon aku tanya ape model tepon tersebut.. Aku jawaplah, 5320 kot.. Kena marah yek.. Berbulu jugak aku kena marah sebab tak ingat model tepon nie..

Die kata "Kalau orang tanya tu jawap straight to the point lah"..Aku jawap kot sebab aku tak pasti.. Betullah kan..? Orang guna kan perkataan "kot" dekat akhir ayat sebab tak pasti dengan sesuatu perkara kan..? Ke orang dah guna perkataan "tudung" untuk menggantikan "kot"???

Sakitnya hatiiiiiiii.... Time-time mesej yang memerlukan hujah yang banyak ni lah si Celcom buat hal.. Time ni lah die nak bared aku, semalam tak nak bared pulak..cikidout betullah..

Kalau awak baca belog saya nie, ni saya nak bgtahu awak nie.. SAYA DIAM BUKAN SEBAB SAYA KALAH TAU, SAYA BANYAK BENDA NAK PATAHKAN HUJAH AWAK TINGGAL LAGI TEPON SAYA KENA BARED JE..

Assalamualaikum!



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Oooooo kena bar rupenye hahahahahaha

Pupel Liyana berkata...

gelak sokmo kau yus.. woiiiiiii benda kecik pun gaduh.. kentotkan dua2 baru tahu

Cik TTK berkata...

Encik tanpa nama: berlagak betul eh..huhh

masitah: ko kentutkan die je, aku jangan kang aku balas ko yang pengsan..hahaha

Pupel Liyana berkata...

ssetan hahaha.. jangan wei kentot kau busuk gileeeeeeeeee

Cik TTK berkata...

hahahahaha kentot taik aku bagi spesel punyer..hahaha

piEja berkata...

sarung tu mmg buruk tp pelindung yg paling tahan lasak....henpon tu still nampak cantik tu...tp apekan daya...sarung oldskool..takde org jual dah..kepada encik yus, silalah paham...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...