Isnin, 25 Julai 2011

Kenapa dengan M2U nie???

Hari ni gaji kan..? Yeayy!! Hari gaji = hari bayar hutang! Aku bukak M2U macam biasa sebab nak bayar segala bil tepon, bil SYABAS, dan TNB.. Tapi madang tak buleh jek..

Dari pagi seawal pukul 8 pagi aku dah try login sampai pukul 1 tadi bunyik je jam punch card menandakan waktu rehat [waktu tido sebenarnya] aku terus tumbok PC nie.. Eh salah bukan tumbok, aku tutop je pon.. Hak Milik Kerajaan Mesia, bukan ana yang punya.. Kalau ana yang punya pon ana tak tumbuklah ini PC..hehe

Tapi nak tanya ni, dah dapat login petang ni tapi mana CELCOM? kat mana nak carik CELCOM? Selalu ade dekat depan tu je, ni non hado pulak dah.. Camno nie????

2 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

aku guna bank islam..cek guna henpon je

Cik TTK berkata...

ade je m2u phone banking tapi akut ak daftar lagik..ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...