Isnin, 29 November 2010

Lagi, lagi dan lagi..


Huhhhhh!! Tensen betollah!!!
Pagi ni ada Latihan Penggunaan Sistem terbaru opis nie.. Sistem lagi..Banyak betul sistem lah..Sistem itu sistem ini...Pasni nak carik baju, kasut, tudung semua pakai sistem.. Canggih manggih dan leceh lah!! Jangan salahkan saya kalau saya tak terhupdate yea, kerana saya cuma insan biasa-biasa saja..

4 ulasan:

PuPeL berkata...

ku jua seperti mu..:P
sabau..jangan buat asap keluar dari idung

Yan berkata...

giler tak munasabah doe sistem baru tue..aku nie cume buleh senyum sambil cakap dalam hati, "kompem berserabut dan klgkabut nanti"..huhuhu

PuPeL berkata...

haha napa kau senyum yan..jangan senyum.muahahahhaa

Yan berkata...

sebab aku dah ade idea takmo update..muahahaha..

lagipon memang klako doe..memang tak munasabah langsung lah..sistem tue bagus tapi tak sesuai dengan care keje dekat bahagian aku nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...