Selasa, 23 November 2010







DIE SEPERTI MEMANGGIL-MANGGIL


Sape yang panggil? Suspen... Yang penggil ni ha sang bas, sekali dah balik kampung naik bas dan rasa senang terus nak balik lagi dan lagi dan lagi dengan menaiki bas. Dah ada kot entry aku pasal pengalaman naik bas tu, sape tak bace lagi
ni ha entry nyer.




Sang bas plusliner ni kelihatan kacak je. Ai tergoda nak balik dengan u.. hahah giler2.. hati nie asek nak balik je...





Aritu ai duduk dekat situ, tu..tu lah sit yang dekat tengah-tengah dan sengsorang tue.. Mula-mula macam malu, tapi best duduk situ, boleh pantau kelajuan bas..kih3.. ayat pantau tak leh bla..



Seperti yang korang sedia maklum aku beli tiket dekat SINI tapi kena pergi tebus tiket dekat kaunter berdekatan sejam sebelum waktu bas berams, nanti tiket ko burn.


So yan weekend ni ko nak balik ke? ohhh poket sila lah beranak pinak segera..huk3

2 ulasan:

PuPeL berkata...

tuAN TANAH..kau duduk situ..habisla..macam2 show boleh nampak dari depan..

Yan berkata...

taw takpe..tapi time aku balik ke putra arituh tak sampai 20 orang pon lam bas tue..so ramai yang duduk solo molo je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...