Jumaat, 19 November 2010

Aper!

hohoho entry ni bukan tujuan nak carik gado.. Tapi nie adalah laman web sosial Malaysia punyer taw.. Aku jumpe kat mane? kat sini mase ber-BW kt belog kengkawan...Nie belog classmate aku kt poli yang pernah simbah aku ngan air tepung mase besday aku dulu nanti ko! eh eh eh tetiber tercerita itu kan..

haaa...Berbalik kepada aper.com nie.. Laman web nie macam fesbuk jugak lah..cume tak bape glemer je lagik..So, korang buleh la try menggelemerkan beliau..Ada mata ganjaran, kot2 masuk-masuk pertandingan die tu pakcik muleh menang moto ke hape ke kan.. try lah!

Harus, Wajib ul ghunnah tau! Korang mesti kena cube, teray, eden torai sume lah dekat
aper.com nie.. Dah tue add aku jadik pwen ko..hehehe

2 ulasan:

wanna @anak pak ndak bun berkata...

erk aku tak bersalah tau yan..aku cuma menurut perintah je..hahahaha

best pe yan mandi tepung..hahaha..ingat tak lgik ko di simbah didalam bilik air itue..hahaha..nantik aku nak la buat entry pasal tue..hahaha..

eh panjang lak aku komen..jangan lupa add aku kat aper tau..=D

Yan berkata...

eh anak pak ndak aku si anak mak uda dah add ko dah pon lah..(kalau tak salah lah)hihi

hoho walopon ko cume SYMP aku tetap ingat wajah2 kesayangan hamba yang menyiram aku dikala aku berbaju seksis...aww..ko kalau nak buat entry tersebut pon ko jangan sesekali kepilkan gambar yang memalukan beta taw..tapi ko takde amek gmbar kan mase 2...selamatlah aku...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...