Khamis, 25 November 2010

baca je lah


Ayat best dari citer Masyitah bukan Masitah..
Seorang suami yang sayangkan isterinya adalah suami yang selalu ingatkan 3 tarikh penting..
  1. Anniversary..
  2. bufday isteri..;dan
  3. bufday baby..

korang ada?aku takde sebab tak kawen lagik..kih3... Masitah, pastikan Pokya ingat ketiga-tiga tarikh penting nie kecuali no 3 tu kalau belum ade lagik nanti, dah ade je tanam kt kepala die tarikh tersebut..hahaha

6 ulasan:

PuPeL berkata...

sayang..dye selalu ingat..tapi aku selalu lupe..sampai aku lupe umur dye bape.hhuhuhuhu..kau tgok aku nye belog..aku nak baju cam tu

LiaNa YuSoF berkata...

a'ah... aku pon nengok citer tu....
lelaki, sendiri cakap sendiri lupa... adeh..

Yan berkata...

mas: ko memang..makan semut terlebih sudah..huhu

aku dah bace dah belog ko..lawa gak wei..macam peach kan?

liana: itu ler pasal...bile kaki dah kodong baru nak terima anak die yg cacat tue.. skurang2nyer anak die cume mulut je tak cun tapi buleh jalan tapi die..?haaaa
bersyukurlah apa adanya..kan?

YOUsoF berkata...

Tolong ingatkan aku bila tiba masa nanti ye... haha ;D

YOUsoF berkata...

*Yan ko tak nak selitkan chat box tu kah??

Yan berkata...

kalo ko kawen nt hari2 aku alert ko dengan syarat ko kena jemput aku time ko kawen nanti..dan jadik kan aku tetamu VVIP!! hahahaha

aku tak reti lah nak letak chat box tue..

ehem3..masitah buleh buatkan utkku tak?nanti aku upah cium..muah3..!!hahahaha!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...