Jumaat, 4 Mac 2011

TARIK BALIK ENTRY!!!!




Gempak tak? Aku bukan nak suruh seseorang menarik balik entry beliau tapi aku yang nak tarik balik entry aku semalam.

.

.

Aku TAK JADIK BLOCK LAH BELOG aku yang comel nie. Selepas berfikiran panjang, aku rasa daripada aku block belog TTK aku ni baik aku carik jalan lain untuk memuaskan hati aku. Mula-mula aku beli lah diary, rase marah ke tak puas hati ke aku tulis dekat situ. Langkah kedua aku create je lagi satu blog! hehehe

.

BILA aku pikir punya pikir punya pikir, ape lah sangat yang aku cerita dekat sini kan. Hal aku, family aku, dan kehidupan aku sehari-hari dan persekitaran aku. Tak ade pulak aku cerita rahsia negara dekat sini. Pon tak ada jugak aku mengutuk orang dekat sini. Dah yang aku nak terkejut beruk sampai nak block belog ni buat ape? Baik tak yah buat blog kalau tak nak bagi orang bace.

.

TUJUAN aku buat belog ni dulu pon nak merakamkan kenangan-kenangan dan perjalanan hidup aku sebelum dan semasa untuk tatapan dan muhasabah diri aku.

.

JADINYA, aku create lah satu blog yang aku memang tak nak sesape pon bace sebab memang tak berbudi bahasa. Tak lah mencarut-carut sampai mencerut-cerut perut dan berkerut-kerut kalau dibaca pon cuma tempat untuk meluahkan perasaan je.

.

TAPI kan kan, aku dah revise balik aku punye DISCLAIMER. Jadi para manusia-manusia yang hati kotor tak puas-puas nak memperdajalkan orang, boleh semak balik disclaimer aku dekat SINI.

.

SEBAB aku suka bercerita, dan aku menghargai orang-orang yang baca belog aku yang tak seberapa ni jadi nya aku TARIK BALIK ENTRY AKU SEMALAM.

.

TERIMA KASIH sudi baca cerita-cerita aku. Yang bagi email pon terima kasih. Yang sudi baca dan komen pulak tu lagi terima kasih banyak-banyak!! Tak ada kata lain lagi yang mampu aku ucapkan, aku sayang koranglah. GENG2 BLOGGER ataupun SILENT READER aku!

.

Aku harap korang terus membaca kisah TTK ni. Sambil-sambil tu klik lah nuffnang aku, hahaha.

.

.

Lots of Luvs,


Roziana Sarbin

.

.

.

Nota:

-Aku buat entry ni sambil minum NESLO cecah biskut. HEAVEN giler, mari secawan!

-Aku tengah dalam proses tulis cerita pasal atuk2 aku dekat korang. Tunggu tau! hehe

-Aku dah kata aku memang suka bercerita, pon aku suka bercakap. Kesian korang.. Kalau korang depan mata aku lagi-lagi lah kesian!heh!;)


7 ulasan:

piEja berkata...

mmg ler takde cite pasal sape2...tp dah kuar arahan utk tidak berblogger pada waktu pejabat..tu lah pasalnya diblock blog nie..supaya org tak tau bile dipost blog tu...hehehe...

p/s : sape agaknya pegawai pemantau tu ye...? :)

Cik TTK berkata...

waktu dekat entry ni sekarang 5.24pm..dah balik keje lah..hehe

piEja berkata...

hahahhahaa.....ptt ubahkan setting waktu ni kan...?bagus3....idea org bijaksana...

Cik TTK berkata...

saya budak bijak..hahaha
padahal waktu dekat sini ikot time AS bukan malaysia, sebab tu die lain..

PuPeL berkata...

haahahahaaha setan patutlah sentiasa uptodated je ngeeee..wei!!! apa kehe ni kejab open kejab tutup..cam blue sudah aku tgok..hahahaha..dah2 pg mampos orang yang penyebuk tu..hahhaa..tulis atas sikit.
BELOG PERIBADI SAYA BUKAN BELOG MILIK MAJIKAN ponnnnn hahaha

Mimie berkata...

singah jjcm jalan2 cuci mata.
betul tu,tak nak bagi org baca tulis dalam diari simpan kat umah..tulis kat blog dah tentu org baca..tak na bagi baca tapi ak ada blog ..invite reader je :-)

suka baca jer..izin follow

Cik TTK berkata...

mas: bahaya lah, hehehe..tak boleh macam tu aku nak buat belog saya, suka hati saya..hehehe

mimie: follow lah..hehehe salam perkenalan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...