Selasa, 29 Mac 2011

dani nuh iskandar a.k.a justin bieber

UPDATE : 30 MAC 2011





Geng Chantik yang belum bersedia..boleh dikatakan candid jugaklah nie,hahahaha

Semua si cantik dah bersedia dah.. Sang bapak boleh amekkan gambar kami, hehehe Mummy dengan anak beliau.. The baby, Dani Nuh Iskandar.Memula kitorang tanya apa nama anak die, Mija kata Hamid! Baru sama dengan bapak. Hamid bin Hamidi. Hamid Hamidi??Hamid??Bukan Justin Hamidi ek?hehe Kak Ana bisik dekat baby..Akak ni dah bertahun, dah berzaman kenal ibu kau ni tau.kitorang ramai-ramai pelik, "akak"????hahahaha giler perasan takleh bla.. Semalam Hospital Serdang macam kitorang punyer je, Maap lah dekat orang dekat katil-katil sebelah hehee.. Ni masa nenek bagi madu dekat cucu beliau. Sepanjang akak aku bersalin tak pernah aku nampak kejadian serupa ini.. Ada yek...? Mungkin mak aku yang tak buat kot.. Takpon adat negeri die ke hape ke, entah lah..Fikir-fikirkan dan selamat beramal..hhehehe

26 ulasan:

piEja berkata...

hahaha...mane gambo ramai2 wei..?

kariena anne berkata...

chumell kan bb mija nih...huhuhu...

Cik TTK berkata...

pieja: gambar beramai2 akan di masukkan dalam part 3 sebentar..banyak keje skg..hehe

anne: comelllll.. tapi ni belum ada muka sesapa menurut kak ana, baby masih bengkak sebab 9 bulan dlm air kan..pepon suara die lantanggggg..

piEja berkata...

aku dah 26 taun dok dalam air...hahaha...

Cik TTK berkata...

itu bebantal air...hahahaha

Cik TTK berkata...

eh saya edit dari sini je..malas nak buat entry baru..hehehe

Tanpa Nama berkata...

suap madu?..utk pe erk suap madu kt bby bru lahir..kna tnya ni..kot2 la petua...hehe (kmiza)

kariena anne berkata...

miza: tu adat blah mulut bb je..adat org negeri mana pn aku x pasti la kan..tp ader je yg wat guna air zam-zam..

pja: 26 tahun dok dlm air..??ko spesis badak ke hape ni..???hahaha...

piEja berkata...

haah..badak air...bile lari badan berkocak2......pipi bergegar2...

Cik TTK berkata...

kak miza: semalam tanyer jugak dekat kak ana, kenapa suap2 madu ni?pakai cincin pulak tu. kang tercekik cincin tu karang.. die kata masa aniq bukan madu je, garam, gula, awam jawa pon hado.. ganasssss

anne: ni adat negeri tak berdaulat lah.. negeri berdaulat bawah naungan aku tak de perangai pelik macam nie, semua comel2 je macam aku..hahaha

pieja: anne kata badak air dekat kamu?sabar yea, sabar.. yang penting jelita..hehehe

Tanpa Nama berkata...

si ana tu sume benda dia suap...hahaa..xpenah dgr lak adat cam tu..

yan: klau cam tu ak nk brsalin kt jhor la yan.heheee

pieja; sbor ya..hehhee

Cik TTK berkata...

johor memang best..nanti anak akak comel2 macam saya dengan jijoi kak..pastu orang johor semua baik2 macam saya...hahahaha(kenapa aku kena letak macam dekat situ?tolong sedarkan diri ku yang perasan ini..hahahah)

Tanpa Nama berkata...

hahaa...mcm je ke...xmo la..ak nk yg kompom2 cumel n baik...xmo la mcm2 ni..haa

Cik TTK berkata...

eh kompem lah... kan dah ade bukti depan mata nie..aishhhh malu2 pulak nak ngaku..hahahah

Tanpa Nama berkata...

owh ye ke...nk branak jhor la..tp kalu pompuan la..kalu lelaki nk brnak klate, bior encem....hahaaaa

Cik TTK berkata...

ok2..lelaki kelantan memang ensem, perempuan pon patot nyer comel dan lemah lembut je..akak ni ganas semacam lahir kat selangor ke?hahahaha

kariena anne berkata...

yan & miza: ne ader aku kata pja badak air pn...aku tny dia ni spesis badak ke..x bek tau tuduh...huhuhu...

pja: ko tetap cantik dan cun pja...hidup geng cantik...!!!ngeee~~

piEja berkata...

takpelah, badak2 pn badak lah...gloria pn badak jugak..cantik je....janji cantik...badak tu cantik pe..contohnya bantal badak yg mek hadiahkan kat aku tu....gebu mcm bdn aku...

Cik TTK berkata...

gebuuuuuuuuuuuuuu...nak pelukkkkkkk!nak pelukkkkkkk!!nak peluk piejaaaaa!

YOUsoF berkata...

Ko patut kawal sikit kecoh mulut tu. kesian jiran katil sebelah... hehehe





aku penah nampak mak aku buat camtu sekali je..

Cik TTK berkata...

org katil seblah xde baby lg,tu die jeles..hehe

ade jugak ea sop?utk ape ek?xpenah tau pon wei..maklumlah xde anak lg..

piEja berkata...

takmo pelok yan sbb yan tido lasak!! wei, renti2 le perangai tido lasak tu dikkkk!! penat akak ni tepis tangan kamu yg dok masuk kawasan aku ni je tau!!!!!

My nama is Mija berkata...

qku x suka sesi bagi madu tue!!!!!

Cik TTK berkata...

pieja: ye ke?hahaha tak perasan..alaaa...nak bermanja sikit pon takleh...huuuu

mija:hahahaha kenapa pulak tak suka?

kariena anne berkata...

kwn2...laki aku baru bgtau aku...pasal blah mulut tu sunnah nabi tau..dan perkara dia sunat kalo wat..sunat Tahnik namanyer..lebih afdhal kalo pakai buah kurma @ air zamzam...huhuhu....

Cik TTK berkata...

lah ye kerrrr......lepas ni ko buat tau dekat anak ko..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...