Khamis, 3 Mac 2011

AKU NAK TUKAR TAG LINE

Kalau aku tukar TAK CANTIK TAPI COMEL, TAK PANDAI TAPI SOPAN tu kepada INI KISAH AKU, BUKAN KAU boleh tak?

ke korang ade cadangan lagi bernas?



Nota:
-Bila aku nak dapat tukar ni?

7 ulasan:

PuPeL berkata...

TAPI AKU SUKE DENGAN TAG LINE KAU SEKUNG..aku je tak leh tukar tag line sbb dah masuk majalah hahahaha...huhu

piEja berkata...

baik ko letak, "ni kisah aku, bkn kisah kau, skati aku nk tulis ape.." best tak..?

YOUsoF berkata...

ko leh try..

kisah aku, kau bace sahaja..

atau

ini bukan blog anda, enjoy suda..

atau

ini blog untuk semua.. ;D

Yan berkata...

mas: tagline terlalu sopan, tak menggambarkan ape yang aku tulis dekat sini.

pieja: panjang betul. tapi mesej sampai.seperti yang di kehendaki, sesuaiii sangat

usop:memang best lah idea ko! aku rase nak guna yang ini bukan belog anda, enjoy suda..gud idea bro!macih

My nama is Mija berkata...

"ini belog aku..aku punya suka nak tulis aper!"

xpun.."jangan print..baca sajer"

hehhehehe

Cik TTK berkata...

hahahaha jangan print bace sajer..sun sun..wahaha

aBoi berkata...

yang yousof buat tu ok dah..hehe
enjoy sudaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...