Isnin, 22 Ogos 2011

sebab dah lama tak dapat on9 FB dengan sukahati, aku dah tak teruja dengan FB nie..

betul...tak tipu..


Sekian..

5 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

aku pon sama cuma kadang2 aku suka ushar wall kawan-kawan. bila dah tak dapat ni sedikit kecewa. tak apa lah T_T

Cik TTK berkata...

kesian...meh aku bukak kan..hehehe

piEja berkata...

setakat tulis sebaris ayat takyah lah tulis kat blog..nampak sgt dah takde bende nk tulis kan...?mrudum mood aku nak bace bile ade sebaris ayat je..gambar pn takde..ee...

Pupel Liyana berkata...

@pieja : dye takde mood.. saja bagi kita baca entry kosong

Cik TTK berkata...

hahahaha..nak bagi gambo ape lak...yolah2, sat ni buat entry penuh gambo2..hehehe

msitah:tengah joklak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...