Isnin, 15 Ogos 2011

Hari pertama

Setakat ni yang tak jumpe bos lagi nie, segalanya berjalan lancar..Beresssss...
Aku dah bebas dari pencahayaan dekat opis lama yang malap, suram, muram tu tapi dapat pulak masalah lain..
NO PARKING FREE hockay!
Mak like sangat-sangat..
Sempena hari bonus hari nie, mak memanjakan kereta mak dekat parking mahalllll..giler ah..
Hari ni punyer parking RM20 kot..
Hampir-hampir kata orang dekat sini..
OK! esok aku nekad parking di gigi jalan..
eh di BAHU jalan..
Abang JPJ, sila jangan saman sayek!
INI AMARAN!
Tadi pergi tanya parking dekat Persada
Parking tak berbumbung RM80
Parking berbumbung RM212
best!
BEST
LAGI BESTTTT
Petang ni nak try usya parking dekat Kotaraya pulak..mintak-mintak ok saje..
sebab nak g usya parking,
mesti sampai lambat dekat rumah
huuuu
Pagi tadi pukul 6 dah bangun bersiap pergi keje tau
Dulu pukul 7 aku boleh hold lagik jam lonceng bunyik..
haaa..hamek ko yan!
Tapi takpe, janji dekat dengan yang tersayang..
boleh muah3 hari hari
hahahahaha
Tadi pagi gerak pukul 6.45 aku sampai pukul 7sengah
esok aku gerak pukul ENAM SENGAH pulak!
ade hikmah jugak aku pergi kerja awal-awal ni kan
kompem lah SUBUH aku tak miss
kalau tak kan aku ni, kalau tak miss subuh tu
paling busuk aku subuh gajah muda lah..
sangat tak senonoh perangai
walau apepon kawan-kawan
mohon doakan yang terbaik untuk aku dekat sini yek..
INGAT!
Setiap yang terjadik ada hikmah disebaliknya..
renung-renungkan dan selamat beramal..

3 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

itulah kemanisan yang aku dapat bila bangun awal pagi..subuh memang cun je. tapi jangan salahkan gajah tau. cuma aku jeles 1 je dengan kau sebab kau leh main facebook plus aku tak leh nak edit pic dekat pc kau ni! no photoscape. nak nagis r

Cik TTK berkata...

takde photoscape kan...hahhahahaha
kesian ko..

tape2 mas dekat sana ko dekat dengan abe..dekat sni aku dekat dengan famly and abe weeee..hehehe

Pupel Liyana berkata...

ish kau ni pong
aku tak leh hidup macam ni
hehee.
nantila mintak abe lappy 1.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...