Rabu, 9 Februari 2011

Si Vivavi Hitam punyer cerita

. . .
Opis aku ni ade besmen free, sume orang boleh parking tapi sape cepat die dapat lah kan. Boleh je parking sesuka hati tapi, jangan lah sampai block kete ke beskal ke moto ke lori orang lain dah lah.


.

.

Alkisah nyer semalam seperti kebiasaan aku akan parking di parking diraja aku a.k.a parking nak senang tapi tak menyusahkan orang tu lah setiap hari begitu jugak. Tapi semalam ade sekor vivavi hitam ni memang bikin aku marah. Die sudah belok ana punya fucking eh! parking lah!!

.

.

Dah cuba-cuba nak keluar dekat seploh minit nie, tapi still memang tak muat ar.. Siap ukur-ukur bagai, oh memang tak lepas nie. Lalu aku keluarkan beg duit, amek syiling 50sen aku buat lukisan vavi kt kete die.

.

.

Masuk balik kete tunggu kejap kot2 tuan kete dah sampai, tapi tak jugak sampainyer. Lalu ku selitkan nota berbunyik begini "parking awak shantekkkk sangat, saya dah lengkap kan kecantikan dan kejelitaan tu dengan lukisan di kereta awak..Cantik tak?Cantik kan?huh!lain kali parking pakai otak!BODOH!!dah lambat tu jangan lah nak menyusahkan orang macam ni..!!!"

.

.

Berani kan aku?Tapi sebenarnyer itu hanya khayalan ku semata. Korang kena tipu..hahaha..Sebenarnyer lapas aku try nak kuo lam seploh minit tu kan, datang si Iszriyana terkedek-kedek. Sebab simpati dengan nasib aku, die tolong lah lipat kereta aku punyer side mirror pastu ok kanan sikit, kiri sikit lalu lepas lah aku. Thanks Is!

.

.

Memang tak lah nak tulis nota macam tu, ade CCTV kan..Nak mati?keh3.. Kalu dah block parking orang tu kan letak lah nombor telepon ko, papehal kan senang.. Ni nasib baik aku ade pembantu nak tolong aku keluar dari parking diraja tu. Tu pon nak kena ajar, haissshhh marah lah akak camni..!

.

.

5 ulasan:

Ms mAmikO AbUrakOji berkata...

hehe...aku baru je nk ckp..berani tul dak yan ni...rupe2nye angan2 semata...huhu

aBoi berkata...

Itulah..aku pun baru nak cakap macam apa yang mama nak cakap..hahaha

Yan berkata...

hahaha..korang dah tertipu kan..keh3..tapi seyes memang hangin, nasib ade yg datang tolong, Alhamdulilllah..hehe

piEja berkata...

mmg vaviva btol lah.....jom kite carik tuan punya viva itu dah kita calarkan aje...hokey..?

Yan berkata...

viva hitam P!akan ku cari kamu sampai lubang cacing dan mentibang laut..uh..menci die

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...