Jumaat, 25 Februari 2011

SAYA GEMBIRA


.

.

GEMBIRA SATU

.

.





.

.

Dapat jugak jadik pengapit si MASITAH. Kelmarin aku dah cancel kan sebab family aku nak buat KENDURI ARWAH (MAK & ABAH). Rasa bersalah dan jugak sedih sebab dah janji johny dengan Masitah nak jadik pengaput die sekian lama, tiba-tiba tak jadik kan haruslah sedih.

.

.


Tapi tadi akak aku dah kompemkan KENDURI PADA 13 MAC. Eh! MASITAH KAWEN 12 MAC! Yeay!! Dapat jadik pengapit-pengaput Masitah!! Suka nyer...hehehe

.

.


Kawan-kawan yang lain, jemput datang tau! ( oh! tetibe aku yang teruja menjemput terlebih sudah!hihihi)

.

.



GEMBIRA DUA

.

.


Nampak lazat kan? Hihihi selama ni aku tengok-tengok je dekat Blog Kak Rai. Tapi aku dah tempah dah! KEK TIRAMISU NI LAH... Malam ni dapat. tak sabar! Tak sabar! hihihi

Korang pergi-pergi lah jengah blog Kak Rai ni. Wajah-wajah kek yang jelita menambat kalbu, memikat jiwa lara aw.aw.. huhuhu

Nanti dah dapat kek ni, aku storr yea macam mana rasenyer.. Tapi aku kompem sedap ni.. DIJAMIN!! Nota: -saya nak jadi pengapit kali kedua ni. Boleh je kan?

5 ulasan:

PuPeL berkata...

SIMPAN UNTUK AKU KEK TU WEIIIII...!]HAHAHA aku nak kau jadi 27 kali pengapit baru kawen.apemacam?

piEja berkata...

tiramisu tu weiiiii........nakkkk!! (oppss!! tapi aku pose hari ni..agak2 aku leh tapau tak..?kesian la kat org yg berpuasa nie....)

Yan berkata...

hoi2...jangan lah sampai 27 kali mas...nanti aku suruh yang 27 orang tu jadik pengapit aku kang, menais korang...haaa

cik pieja, saya sudah tapaukan..nanti saya bagi yek..

piEja berkata...

syg kat adik yan.....mwah3!!!nnti i masukkan dlm ini cerita ok betapa sedapnya tiramisu buatan tangan org tu...

Yan berkata...

yang buat sedap adalah tangan yang memotong keke tersebut lah..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...