Khamis, 30 Disember 2010

Khairul Fahmi Si Penjaga Gawang Malaysia yang.....



Safee si pujaan hati

dapat Best Scorer aw..Tahniah wak..Awak jaringkan goal dengan bergaya sekali walo kengkadang buat muke pelik..jangan marah wak..hihi



Fahmi lagilah dipuja oleh hati..haha Aku gile-gile mengharapkan si Fahmi dapat Award Most Valuable Player..Tapi tak dapat lak..Frustt!ggrrrr

Ha! Fahmi, sape tak kenal? Pergi nanes bawah pokok rambutan sane! Sejak Bola Sepak Malaysia menang itu ini, aku jadik semangat nak tengok bola.. Dah tu tengok-tengok ade pulak beberapa pemain yang bewibawa...Tapi aku minat 2 orang nie je, KHAIRUL FAHMI dan jugak SAFE SALI. Muda mudi belia lagi wey...Tapi kali nie nak cerita pasal Si Fahmi, Safee esok-esok pulak..satu-satu yup! Aku bukan minat bola, apatah lagi Malaysia je kot yang main..Bukan nak perlekehkan negara sendiri tapiiiiiii dah lame kecewa dengan Pemain bola sepak Malaysia.Maap..




Banyak-banyak pertandingan bola sepak yang aku tengok cume PIALA DUNIA je.. Piala-piala lain memang aku tak tengok termasuk lah Piala Malaysia, dan jugak Piala Suzuki ni apatah lagi..Tapi semenjak tertengok Piala Malaysia kelmarin, terus lekat je mata aku dekat TV1 tiap kali ade bola.. Siap mesej dekat Encik boipren,


"mesej jap lagik yek..Nak tengok pakwe ayang berjuang untuk negara ni"


selalu kalau die hantar mesej ala-ala takmo mesej sebab nak tengok bola mahu hangin satu badan aku nie..Memang carik nahas la kau nak cakap cenggitu ngn aku kann...akan ku lancarkan peranggggggggg...!!Tapi kalau aku buat takpe..(jangan marah bie..)



Pencapaian Skuad Bola Sepak negara kita tahun nie memang betul-betul membanggakan..Tak main-main punyer..Tak dinafikan Khairul Fahmi memang jadi tarikan dalam skuad Kebangsaan nie. Bile kite tengok muke die memang lah garang u..Tatot i! Tapi dalam setiap game die kelihatan sangat tenang dan menggambarkan kematangan dalam setiap perlawanan. Good Job!Mereka juga telah mengembalikan peminat-peminat sukan ini, dan juga membawa orang-orang yang tak berapa minat bola macam aku nie supaya minat kt bola sepak yang negara kita masuk lah..


Lagi satu kan, aku tak pernah lah rase nak kagum dan minat sangat dekat sang keeper melainkan Oliver Khan.. Tapi aku minat kat Fahmi nie, aku rase satu hari nanti die akan jadik sehebat Oliver Khan..Sama-sama kite doakan kejayaan beliau..Aminnn..


Pagi tadi search Piala Suzuki lalu pakcik Gugel membawa saya ke website nie:





Bila dah bukak...Subhannallah..Memang muda-muda belaka yea...Fahmi je lahir 1989..Wei baya adik ipar aku tue wei..EH!Tadi tengok dah biodata si Fahmi, Besday 7 Januari yup..Hepi besday dik!Semuga terus suksesss!!terus jadik adik kan..Ye lah..sebab aku sedar aku lagik tua dari die..hihi..




I bagi kek 3 tingkat u..tapi gambo jerk arh..Memang tak kan jumpe ah kan..hihi




-


-


-


-




Teruskan pencarian.....


-


-


-


-


Searching.......


-


-


-


-


Loading


-


-


-


-


Tap!

Fahmi dan Elia a.k.a pilihan hati beliau..

Suweeet couple of them..Hope korang terus bersama, salam susah senang sehingga ke jinjang pelamin dan menginjak usia sampai ke syurga..hehe




haaaaaa...pompuan-pompuan yang tergila-gilakan si fahmi di waktu kegemilangan beliau, ni nak habak mai...Beliau dah berpunya, bak kata orang jawa single but NOT AVAILABLE..Kau setakat suke bila si Fahmi ni dah femes a.k.a fofuler tak kan setanding ngn Elia yang bersama di kala sume orang kata Euuu..Fahmi?Sape tue..?Sila givup yea..Ha?Ape siap nak mandrem..??no..no...no...Biar kan mereka bahagia...





Kepada Elia, kalau awak baca...KALAU yea kengkawan..Kalau bace, saya doakan kebahagian awak dengan die semoga kekal ke jinjang pelamin.. Kawen jangan lupe jemput!!hehehe..dan lagik satu, sori curik gegambo dekat belog awok yup!Dan tidak lupa, maap saya suka pakwe awak!haha


p/s:sesenang korang g arh tengok belog cik elia yang shumel nieyh..tinggalkan jejak dan anda akan di jejak..hehe



3 ulasan:

YOUsoF berkata...

Hahaha teruskanlah meminati adikmu itu ye.. ;D

Yan.. manis giler kek yang ko bagi ni...

Yan berkata...

hahahah tak dapat jadik pakwe, jadik kakak angkat pon jadik lah..haha

awas kencing manis dilarang makan..haha

PuPeL berkata...

hahaha..bekas pakwe kucing aku tu wei..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...