Isnin, 3 Oktober 2011

nasib!

Kepala puyeng, hengus meleleh-leleh, tekak perit, batuk tak dek kahak sangat lak tu..ades...mungkin sebab musim hujan kot, tu yang kesihatan terjejas..nak-nak parking tempat tak berbumbung, time pergi atau balik keje mesti kena hujan..payung lipat aku entah kemane entah..Bila masa nak guna tak ada pulak, haaaaiiissshhh!!

Dalam seminggun nie, dekat opis aku ni dah bermacam-macam orang demam..Yang MC lain, yang EL jaga anak demam lain, yang termuntah depan pintu toilet pon hado..nasib baik den kategori boleh diselamatkan lagi kan..Seminggu lepas bos takde kan, dari khamis dah rase semacam.. Makan ubat tido!Bila jumaat lak dah rase dua macam pulak..tapi sempat pergi soping carik baju nak jenjalan kt KL katenyer..Walhal bos tak luluskan cuti pon..tapi hati nekad nak EL time tu..hehe

Balik keje lak akak kata nak balik kampung..so tak kan ler aku nak tinggal dekat rumah sorang-sorang kan..walhal nak pergi KL nyer hari ahad..Hari sabtu tu ade kenduri kawen membe dekat Tangkak, walaupun kad undangan tak diterima, tapi ada niat jugak nak pergi je kan sebab die ade invite dekat FB..boleh kira di undang tak tu?Boleh je lah kan..

Tapi bila dah sampai kampung, jangan kan KL, Tangkak pon aku tak mampu sampai..mampus lagi ade..

Diperhebatkan lagi cerita, anak sedara aku si baby tu pulak gastrik malam sabtu tu..boleh die muntah dalam tidur..??Nasib baik ler akak aku ni perasan si anak ni muntah..Si baby dah pucat lesi muntah pon tidoooo je lagi..pelik3...

Hari ni aku tak nak bukak FB! Sebab kecewa tak dapat pergi kenduri Cik Mel dengan Encik Faez gonjeng.. Dah lah dua-dua tu pegawai aku dulu..sedeeehhhh!! 

So Masitah, balas email akuuuuu!!!!

4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

hahahhahhahahahahha. tu je mampu aku cakap. dah balas la. email yahoo kat opis ni gile lem

Cik TTK berkata...

sedeh!

cendawanpink berkata...

huhuu..musim sakit ekk skg..
aku pon xbape sihat..:D

Cik TTK berkata...

tu lah...memang musim lah nad..dapt cuti sedap ni nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...