Selasa, 18 Oktober 2011

3 perkara biasa aku buat dekat opis lama tapi jadik LUAR BIASA dekat opis baru nie..

Dah dua bulan aku bertukar dengan si Masitah nie.. Sepanjang dua bulan ni tak de lagi masalah yang mengganggu gugat fizikal dan mental aku.. Semua ok-ok je.. Kecuali aku rinduuuuuuuuuuuuu giler dekat geng cantik ok..tu tak tpi..sumpah!


macam tajuk cerita nie, 3 perkara tu ialah, yang pertama telefon dekat sini adalah telefon analog.. Tepon yang tak berapa nak canggih lah kan, berbanding dengan telefon Alcatel aku dekat opis lama tu.. Jadik kebiasaan kalau nak call terus dial no kan, tapi tak boleh aplikasikan yek dekat sini..sebab kena tekan butang-butangnyer jugak baru  leh dial tanpa angkat ganggang..Walaupun aku tahu tepon ni macam tu, tapi aku masih lagi sampai sekarang ni dial terus.. kalau tahu aritu aku angkut tepon tu bawak sini..boleh ke?hehe

yang kedua, dekat sini aku parking dekat luar ok..tapi selalu tergedik-gedik nak turun besmen.  Aku lupa dekat sini parking dekat luar pon kena bayar, apatah lagi besmen..Ni aku tengah belajar terima kenyataan yang aku sedang dan akan terus menggunakan parking mafia aku tu..sebab FREE! cuma kalau dapat saman tu, bayar2lah yek..

Perkara ketiga adalah bos..  Bukan nak kutuk bos tapi nak cakap bos dekat sini suka sambal sotong tapi bos lama tak makan sotong yea adik-adik..
Sekian laporan saya dari pejabat baru saya yang bau karpet ni sebab opis baru kan tapi tak ade pewangi lalu saya dah letak dah pewangi maka wangilah bilik saya SAHAJA.

BYE!

4 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

dulu aku pakai aromaterapi lovely lace..lepas tu semua orang minat sampai nak kirim bagai bile aku da kat sini. apa lagi aku belikan la satu untuk kak min. nak ambil la tepon kau ni. aku tepon opis tak canggih2 takpe janji gaget aku canggih ye udahh!

piEja berkata...

rinduuuuu kat yan juga....

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ berkata...

mesti ko rindu aku yg chumel lg santeekkkk ni kan!! kah3 :p

Cik TTK berkata...

mas, kalau bagi tepon canggih macam mana pon dekat sini bil tetap kena bayar jugak bulan2 kan..

kakak pieja, saya rindu kamu ketat2!!

cah, aku rindu ko sikit je..sebab hakikat yang comel lagi cantik tu adalah aku..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...