Isnin, 31 Oktober 2011

Lunch Date..hehehe

 3 tahun 11 bulan dan 14 hari kapel baru sekali ni lunch pakai baju kerja sesame... Maceh Masitah sebab nak tukar dengan saya..weeeeee :)


Aku tak pernah tengok die pakai baju kerja nie... Kesiannnnn...  Baju pomen nie.. Bau minyak lak tu.. Tapi totap di hati...hehehe
Gambo aku? Ni ha!! Hamekkk kau!Ngeh..Ngeh..Ngeh..

8 ulasan:

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ berkata...

haha sengal!! ape pon...
semoga bahagia.... (^_^)
wehhhhuuuu...

Cik TTK berkata...

hehe tenkiu..

Pupel Liyana berkata...

eleh2 gedik pulak dye.. hahahahaha

Cik TTK berkata...

mestilah menggedik hahahaha..tapi tak leh nak gedik sangat pon sebab poksu aku join makan sekali..haha

piEja berkata...

saya pon suke lunch date jugak...lg2 bile dua2 pakai baju keje..ohhh..rasa lain kan..?rasa mcm dewasa gitu..awww~

Cik TTK berkata...

hahahahah best kannnnn..saya baru je sekali melalui perasaan itu...akhirnya dapat jugak kan..biar lambat asal selamat..hehehe

YOUsoF berkata...

Bau minyak tak melambangkan hati seseorang lelaki itu.. ;D



Berbunga-buangalah hati dapat ngedate ek..

Cik TTK berkata...

tersangat berbunga..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...