Isnin, 31 Oktober 2011

NI semua salah lift!I HATE U!!#2

 Ni adalah entry kesinambungan dari SINI..tengok tajuk dah tau kan.. Bijak..aku tau kawan-kawan aku bijak memang..aku tak kawan dengan orang tak bijak..haha..


Hah ni kunci-kunci ferrari aku...yang aku pakai sekarang yang ade keychain rerame tu ler..


Ini yang jatuh lift aritu.. Die ni entah putus cinta lalu nak bunuh diri ke hape entah aku pon tak tau.. Ni luarannn nampak macam sempurna..


Tapi dalaman die macam nie!haihhhhhh..so pepatah yang kita boleh belajar hari nie adalah,MUKA LAWA TAK GUNA KALAU OTAK KOSONG!.

eh ter-emo lak..hahaha..Tak de kena mengena dengan yang hidup mahupun yang telah meninggal dunia tapi kalau terasa bawak2 berubah lah..hehehe


Ni close up kunci aku pakai sekarang..Nampak dah setepler tepi tu? sebab die pon pernah pecah suatu masa dulu.. aku pernah citer, nah baca SINI untuk mengembalikan ingatan tragedi oktober tersebut.


 Sebelum tamat sesi pembelajaran ilmu dunia hari ini nah hamek nie..Abaikan jerawat yang tertempek dekat muka tu..aku nak close up butang di bahu..



Nindiaaaaaaaa comel tak? Comel tak??hahahaha aku tokey butang sekarang.. sape nak beli buleh, nanti den upload..butang2 cenggini den pos ekspress yo..nanti aku upload k!

Sekian, terima kasih..Assalamualaikum!

8 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

aku pun ada buat gak hahaha sekarang sibuk pojek barang hantaran kuikuih.. cayalah dah jadi penjual :)

Cik TTK berkata...

hahahahaha ko buat hantara abang ko eh..caiyok2 masitah!!nanti hantaran aku hantar dekat ko je, tak payah upah orang gubah..dengan ko free je kan....hehehe

Hustler berkata...

"Nampak dah setepler tepi tu?"

setepler?? Setepler?? (sambil kulukilir)

Weh, ank weh butang tuh, ada byk tak?? kaler ijau ada?? berapa riban harga??

Cik TTK berkata...

solitip padahal..hahahahahhaa bongok mawiiiii!!!!!

aku ada banyak lagi..nanti balik johor gitau..ko ramai adik perempuan kannnnn..hehehehe

Hustler berkata...

Hahahahaha!!! Tuh la pasal.. penat aku carik mana yang ko setepler... Hahahahahaha!!!! Aduss....

Yup2!! sebab tuh nak belikan kat diorang.. ngee...

Cik TTK berkata...

nanti bali CIQ roger aku..aku bagi ko bawak balik tunjuk kt adik2 ko bio diorang pilih..jumpe kedai mak jah k!hahahaha

Hustler berkata...

Hahahaha... balik2 kedai mak jah jugak yang ko tuju.. cis...

Cik TTK berkata...

elehhhhh ko pon g jugak kan kedai mak jah??pisang goreng die sedap tau..getuk ubi die lagiiiiiiiiii sodap..hah kalau ko tak pernah beli memang ko bukan orang gelang patah lah beb!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...