Rabu, 12 Oktober 2011

Kegilaan terbaru aku ni..



Photobucket



Membeli belah dekat sini..hah dah jangkit Masitah dah nak buat felt craft pulak..aku rasa kerusi ko ni memang badi lah mas..hahaha

9 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

elok la tu lepas tu leh jual2 dekat opis tp sila jual mahal2

Cik TTK berkata...

hahahaha akak aku yang jual nanti..die akan jadik agent!kih3

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ berkata...

hahah msti ko takot ble ko jual dorg nak kawtim hrge murah ngan ko kan!! hahhahaa

Cik TTK berkata...

tu lah...lagi2 ko cah..bukan leh caye..hahahaa

Ardini Humaira berkata...

wahhh da bercraft :) best kan hehe

~ ciK koLIkuShoN (^_^)(^_^) ~ berkata...

hahhaaaa aku kalo bleh nak free je... hehhee :)

Cik TTK berkata...

dni: tu lah syok lah pulak..sampai takmo makan..hahaha

ecah: memang tak dapat jek..mahal siot barang2 felt nie..baru ler aku tau..huhu

YOUsoF berkata...

Membeli belah boleh.. Tapi biarlah berpada.. ;D

Cik TTK berkata...

ops..baiklah wahai usop..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...