Jumaat, 28 Oktober 2011

Meh tengok meh tengok...weeeee :)

 Hari tu aku ade kepoh-kepoh kata aku ada hobi baru kan..? Ni lah hasil nyer..hehehehehehehehehe...hohohohohoho....huhuhuhuhu...

 Hasil tak berapa cantik pon, aku kan semberono je orang nyer.. Kalau nak kutuk pon kutuk dalam hati je tau..Kalau aku tau kecik ati aku tau...INI AMARAN TAK MAIN-MAIN PUNYER..hehehehe

tadaaaaaaaa!!!

Ni Buat kengkonon nak bagi Encik Yus sempena kami mengkapel nak 4 tahun 16 November nie.. Tapi macam tak lawa lak...Bende ni sekarang ade dekat rumah buat tempat cucuk jarum je..sob3..
Maka kenalah cari hadiah lain yang lagi sentimentel untuk Encik Yus.. Ape eh? Kalau boleh tolonglah bagi cadangan membina yang tak menghancurkan poket aku boleh kengkawan? Hadiah yang sesuai untuk anniversary-lah-sangat-konon2-nie + besday beliau sekali... wahhhhh jimatt! kehkehkeh


 Yang ini pulakkkkk, adalah request dari anak-anak sedara kesayangan hamba.. Nak Angry bird nak Domokun nak penampo..eh tak tak! Dan diorang telah dengan jayanya jualkan mende alah ni semua dekat sekolah.. Seludup siot! So dengan rasminya aku adalah pembekal barangan seludup nie..hohoho!!

Hahhh hamek ko!! Beg DOMO kaler PINK! Ko hadoooo???tak do?hehehehe ni Nak bagi Encik Yus, nak suh die isi tabung kawen boleh??Tableyh kan?tak setuju kan?sebab kecik sangat nak buat tabung kawen nyer pun aduiiiii!!!

Sekarang pon dah macam-macam dah kitorang buat..Oh yea, kitorang tu merujuk kepada aku dengan akak aku..

Akak dengan cemerlang, gemilang dan terbilang telah jual skaf, ikat rambut, brooch dan jugak bunga dekat geng-geng beliau..hehehe BUNGA pon masuk korum tau.. Aku ade citer kan pasal hobi hias bunga terbaru den..hahaha mendatangkan duit beb..sungguh kagum dengan diri ini..wawawawa!



Nindiaaaa bunga hiasan pintu, frame gambar atau pape je frame yang korang nak hiaskan.. Aku jual RM10 je beb. Kalau beli dua I kawteammmm RM18 je, amacam??hahahaha
Aku belum ada niat nak pasarkan dekat belog nie... Sebab aku ada masalah dengan pos-pos ni kan..Pejabat Pos jauh  beb, takut tak terlayan pulak nanti kang..hehehe..

owh yek bunga dekat atas ni nak bagi Masitah..sebab harini aku nak poskan baju-baju DOMO die tu kan.. Semalam nak pos, tapi hujan maha lebat! Banjir ok..air bergenang-genang di gigi jalan dan di tengah-tengah jalan jugak..Takut siot! So arini nyer pon adui baru nak di pos kan adui.. Maap yek Masitah...hehehhe


 Hah nie banyak tau.. Kalau satu kita kata sehelai, ni ade banyaaaaaaaaaaaaakkk so kita  kata die...???

Berelai-relaiiiii lahh...!!!hahahah bijak aku kan..auuummm..hehehe

Domo-domo ni semua aku dah pukau! Aku suh die gigit Masitah memalam hari, hahahaha..Padan muka ko Masitah, bagi info salah pasal tempat kelahiran si Domo nie.. Selamba je kata Plaza Pelangi eh walhal Holiday Plaza.. Penat aku tawaf tau!! Sampai tergaduh-gaduh dengan Encik Yus, nasib baik die pujuk i dengan setelobeli lazat...nyum3!!hehehe

Akhir sekali nah hamek nie...


Selamat berhujung minggu dari Encik Domo..auuuummm!!!

9 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

sapa suruh bgi nama plaza2 kahkah aku memang la lupa apa nama jadah shopping complex yang ada sebab aku ni mana rajen round. kehkeh maceh bagi i bunga mantik!!

Cik TTK berkata...

mantik kan..?hahahaha ngok lah ko nie..dah ade banyak plaza takkan aku nak tawaf semua jenis plaza dekat jaybeee yang best nie..?hehehehe...

maceh jugak bagi i baju mendomo..hehehhee

piEja berkata...

selipar domo ko tu dah rupe mcm kotak yg disarungkan kat kaki..(tu yg anne bagi kan..?aku sj je wat ayat cenggitu sbb aku dengki anne tak bg kat aku..)

Cik TTK berkata...

hahahahaha jeleeeeeeeeeeeeeesssss...wahahahaha

zal88 berkata...

comelnyeee selipar..=)

Cik TTK berkata...

selipar itu pemmberian kawan..aku sendiri tak tau nak carik dekat mana leha..hahaha

kariena anne berkata...

pja: ko nk jgk ke..??ko kawen nn aku bg ek..

yan: w/pn niat di hati nk pakai sendiri..tp memandang ko nk lepak jauh dr aku..aku lepaskn aku nyer gogon utk ko..huhuh..(amcm, sadis x..??hehe)

Cik TTK berkata...

ikhlas tak nie??hari2 aku bagi die makan tapak kakai sempena memperingati ko anne..hehehe

Tanpa Nama berkata...

tapak kakai..??ape tu??sejenis rumpai laut ke..??hahaha...
eh, aku ikhlas la bg gogon tu kt ko..lup u la yan... #anne#

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...