Isnin, 24 Januari 2011

layannnn....



Mood sekarang tengah marah dengan gaji yang bakal masuk esok..(banyak nyer saya kena potong duit rumahhh??kan kite dah setuju nak potong seratus sebulan yang awak potong 200 tu ngape..??urgh!)



Kemarahan ditambah dengan kebangangan encik CELCOM yang telah bagi awek free dekat aku.."Harap maaf, talian telefon anda telah disekat.."..pfffffttt!!!


Kelmarin nak tambah limit die kate kena tunggu 4 bulan baru lah boleh tambah had limit tue.. Selepas berbulan-bulan nak tambah die kata purata penggunaan bulanan tak pernah melebihi seratus jadik nyer tak boleh jugak..tapi MACAM MANA NAK LEBIH SERATUS KALAU CUKUP2 SERATUS JE KO DAH BARED!!!! Lepas tu die bukak 7 hari dari hari khamis lepas sampai rabu minggu depan ni tapi SEMALAM DIE DAH BARED BALIK! Aku tak pasti sama ada aku yang salah faham atau Encik operator CELCOM nie yang weng???!!!


Di dalam mood marah tak dapat nak shooping dan apatah lagi janji pada diri tak mau makan nasik (tapi ayam makan. hahaha)nie maka korang layan je lah gambar dekat bawah ni yek..



Ini anak2 sedare aku...cumel2 kan mereka...tapi sayang ini adalah gambar mungkin 4 atau 3 tahun lepas..sekarang dah bujang-bujang belaka..Dari kiri, Mizan, Haikal, Aliff, Hakimie dan jugak Hazriq..Tapi bukan nak tunjuk gambar ni sebenarnye..hehe





Ini gambar masa akak aku bawak kawan2 die datang umah..Diorang nie memang suka datang rumah pastu buat kecah dekat dapur ditambah dengan saya yang buat kecoh kt sana..keh3...


Yang pakai gaun itu saya, di kanan kiri adalah mak dan abah..Comelkan saya..?keh3(gile perasan ko nie yan, jongang macam tue ko kate comel..??wadepak?)Juga bukan nak tunjuk gambar ini..hehehe






Entry ni sebenarnyer khas untuk cik Pieja Pujidepom sebab die kate saya punyer belog takde gambar die langsung..Sampai merajuk, tengok tue..?tak nak tengok camera siotttt...




Padahal banyak je aktiviti kami bersama..macam nie, kitorang pergi jom heboh sama2... Tengok Pieja kecik je kan..?sebab tu lah aku nak diet nasik nie...Nasik je dulu, sebab takde nasik kurang lah sikit selera makan aku..doakan yea kawan-kawan..hari ni dah hari ke 5 aku tak makan nasik..(Kecoh la ko yan, orang tak makan nasik 5 bulan lah baru leh kurus..ko baru 5 hari dah gebang lebih..)



Ini pulak masa kitorang g Kuantan..Ini dekat Teluk Cempedak melihat keindahan Sun rise yang ala2 dah tak berapa nak nampak tue..

Pieja di penyekkan sebab degil..Die berlari ke hulu ke hilir tanpa boleh di awasi..pegang tangan p on tak mau..degilll..tu yang kena penyekkan tue..hahaha(jangan mara haaa..)


Dalam perjalanan ke Ulu Yam nie..Tapi kali ni bukan untuk rowing, tapi adalah untuk bergembira dan bermandi manda..hehehehe...tengok lah gaya cacat tangan aku..hehehe
sebab cacat, buat gaya sempoi ala2 rappers lak..hehehe...cap di sponser oleh encik jijoi a.k.a dreber tak bertauliah..keh3


banyak jugak tempat aku pergi ngn pieja rupenyer yek..patot lah pieja tanyer kenapa takde muke die langsung dalam ini belog padahal aku ngn die macam kuih koci dengan daun pisang..hahaha





gambar ini memang tak lawa kan..?saje je letak sebab muke aku kelihatan sangat tak puas ati sebab pieja amek ayam tu dan makan macam budak2 somalia yang tak cukup makan...ish3...









Partner in crime untuk acara makan2 kat atas yang menampakkan muke hodoh pieja tu tadi kan sebenarnyer ada ramai je...macam kt atas nie ha...sebenarnya makan-makan session ni adalah sempena kak ana ni ha berjaya keluar dari NERAKA DUNIA...berkalung-kalung tahniah buat die..aku bila lagilah nak verams dari sini kan..ish3








gambar2 partner incrime kesayangan saya....Ok Pieja, dah banyak dah nie muke kamu wahai kakak...Sila jangan marah lagik yek..?hehehe




2 ulasan:

piEja berkata...

hahaha...sy amat berbangga bila muka sy ni terpampang kat belog kwn sy nie....hahahhahaa....bangge yg amat tp nape perlu letak gambo makan ayam ngan gelojoh tu wahai adik yan...?

Yan berkata...

perlu la tunjukkan yang masih jelita walaupun gelojoh..hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...