Jumaat, 28 Januari 2011

Belog yang saya suka!




Aku tengah baca belog ini : Blog Usang Lagi Bersawang... Best, ayat-ayat die memang sangat selambe badak je. Tergelak-gelak aku baca belog nie sengsorang..tengok lah yek..Lepas tue kelik kan "Dana Ehsan Untuk Beli Stethoscope" die tu yek.. Ape salah nyer sesame kite membantu kan..

.

.





.

.



Dan jugak beberapa belog-belog lain yang aku bace..Tapi sure korang bace jugak sebab diorang nie cantik tak hengat pastu si FL lagi lah, tunduk ke bumi punyer perangai memang aku tabik spring lah..Korang-korang yang terlebih-lebih masa terluang tu jengah-jengah lah belog mereka2 yang hensem ( untuk hatim ) dan jelita dan gojes (untuk FL dan HNSZLKH) hehehe..




Sumber Gambar : honeykoyuki.blogspot.com


.



Ini die Fatin Liyana a.k.a FL yang mantik sangat! Asal Seremban, belajar lagik nie. Dekat indon..Baca lah yek belog die sebab die mantik sangat!Ulang lagi sekali, MANTIK SANGAT2!!


.


.


Sumber Gambar : inibelogsaya.blogspot.com


.


.



Ni pulak Hanis Zalikha...Gojes kan die...saje tunjuk gambar nie sebab nak menunjukkan dekat korang yang die ni study lagik.. Dekat UiTM Segamat, JOHOR.

2 ulasan:

YOUsoF berkata...

Memang mantik sangat.. ;D



Aku tumpang jeles kat diorang.. hehhe

Cik TTK berkata...

aku yang perempuan ni pon cakap si FL ni cantik apatah lagi ko kan sop?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...