Isnin, 17 Januari 2011

khurafat



Malam Kelmarin tengok Khurafat..Siyes serammmm gilios lah...Rase macam nak menangis, dah lah duduk rumah sorang-sorang leh gatal lak tengok citer antu cenggitu.. padahal aku nie tengok iklan Saka Jentayu pon dah seram, tengok pulak Movie sejam lebih yang memang antu dan menghantui sepanjang di situ..


.

.



Nasib baik tengok berdua, kalau sorang?Pernah lah pulak tengok wayang sengsorang ek..giler arh..Tapi kan aku dah lame tak tengok movie, last ialah Lagenda Budak Setan(Movie yang aku tak faham nak nangis kt mane..) pastu tengok Khurafat nie, memang berbaloi arh!

.

.



Pabila berdua lebih baik bagi aku, maka orang kedua memang tak bernasib baik bile tengok citer nie dengan aku.. Die menjadi mangsa cakaran dan cengkaman bertubi-tubi..Kasihan orang itu...."saya tak sengaja wak..Saya dah ajak awak keluar tapi awak tak nak.."

.

.



Pepon aku memang lah mencadangkan korang tengok movie nie sebab memang berbaloi lah..cuma dialog die je agak bakusepertibukutekskajiantempatandarjahlima..Tapi sume tu tak penting sangatlah sebab aku cemas time die cemas, aku takuttttt time die takut!Memang superman tol lah..

.

.


Kalau ade 5 bintang aku bagi 5.9..hehe...tengok tau jangan tak tengok!

.

.

2 ulasan:

sue. berkata...

best x yan..?nk tengok larh cmni..

Yan berkata...

best yang...harus tengok..citer die simple je, tapi1 wayang pakat menjerit ramai2..giler seram arh..tak terbukak mata nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...