Jumaat, 1 Februari 2013

#BIDAN TERJUN 2 : Designer?

Assalamualaikum dan selamat pagi kengkawan..Dah makan?belum?g lah makan dulu..aku nak diet..nak buang 29 kg lemak dalam badan ni ha..

Dah namanya lemak kena la bakooo kan..?bilalah aku nak start membako lemak nie.. Dulu seblom kawen ade gak g jogging, la ni tak tau nak jogg kat mana..tu balik uma menternah lemakkkk je kejenye..  Penyudahnya lepas kawen berat naik mencanak-canak..

ok terlalu panjang melalut..jom ke topik asal.

Aku jadik designer pemende?salah pilih jawatan mungkin, terus tak nak jadik pa lagik dah..hahaha..bukan macam tu..ni sambungan dari cerita si Hasnira nak kawen aritu kan..Minah ni dah cuti awal seminggu dah, tapi time-time cuti tu lah lupa nak buat signange lah, sticker tak cukup lah, tq tag tak cukup lah..dah tu kawan die yang non hadooo keje eva ni ler  yang buek nye..

jadi. ini lah hasilnya.


Signage.. kanan, Kiri, U-turn pon hadoooo..Yang kosong tu menandakan dah sampai ke destinasi.. Kartun ku gugel je..tak ingat jumpe kek mano..hahaha


Ni Sticker dan tq tag sekali. masih menggunakan kartun gugel yang same..nasib lah jang..hahahaha


Hah surat ni paling paling paling tabley bla..Si hasnira ni bagi ayat gitu2 pastu die suruh aku olah..berkat aku yang comel ni jadik lah macam nie..pastu dah diberi kat beliau dengan muka bajet comel die tanya, mandarin takdo ko? Macam nak gigit je telinga minah ni.. Yang cina tu ekau, den ni jowo! Ekau buek la sendiri..den tak reti la hai..Gelak guling-guling die..haiyooo kawan kawan.. Nasib kawan, kalau lawan dah lama aku bedal tadi..

tetiba aku fikir kan kenapa bila orang lain yang kawen dengan selamba aku boleh buat semua nie ek?Masa aku yang kawen aritu kemain sikit-sikit Masitah..kesian Masitah..dan Yusof Ngadi juga.. Maap kawan2..

Sekian, As Salam...

2 ulasan:

Pupel Liyana2 berkata...

maju dah kawan aku hehehe

Cik TTK berkata...

hahahah aberat aku pon dah maju..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...